Poznatoj zagrebačkoj novinarki susjed će biti Christiano Ronaldo: ‘Ne postoje riječi’

Fani Stipković. (Foto: Screenshot/Instagram)

Novinarka Fani Stipković nekoliko je posljednjih godina sa suprugom, proslavljenim umirovljenim nogometašem Ferandom Hierrom živjela u Meksiku, gdje je radio kao menadžer tamošnjeg kluba.

Legendarni Španjolac je promijenio posao, nedavno je postao sportski direktor saudijskog kluba Al-Nassr, čija je najveća zvijezda portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo pa će i naša poznata novinarka te njihov maleni sinčić promijeniti adresu stanovanja.

U novoj objavi na društvenim mrežama Fani se oprostila od Meksika.

‘Prošlo je skoro mjesec dana otkako smo se oprostili od jednog od najljepših poglavlja koje nam je život dao, ‘meksičkog’ poglavlja. Toliko uspomena…toliko trenutaka, toliko učenja od ovih jednostavno divnih ljudi koje nam je Meksiko podario. Puno novih prijateljstava za cijeli život. Ovo poglavlje je bilo tako čarobno i toliko posebno da smo ga odabrali kao mjesto gdje smo se vjenčali i gdje smo dobili našeg sina i to jednostavno ostaje zauvijek’,  napisala je  Fani.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

 

“Meksiko, bez sumnje si ukrao naša srca zauvijek i zbog toga ti vječno hvala. Hvala svim ljudima koji su bili dio ovog jedinstvenog iskustva, Chivasu što sam se još više zaljubila u nogomet i najboljim navijačima na svijetu na ovoj strasti i predanosti koju jednostavno morate vidjeti i doživjeti da biste mogli objasniti. Ne postoje riječi kojima bi opisala zahvalnost i emocije, zato želim reći samo jedno… ‘Srest ćemo se opet…”, dodala je u objavi.

Kako pišu mediji, Fani, Fernandu i malom Nicolásu Valentinu susjedi će biti Ronaldo, njegova partnerica Georgina Rodriguez i njihova djeca.

Shrvana Fani Stipković ostala bez voljenog člana obitelji: ‘Moj anđeo čuvar’

Fani je godinama živjela u Španjolskoj, a onda se zbog Hierra preselila u Meksiko. Ondje je rodila sina Nicolasa Valentina.


Komentari