Poznati Zagrepčanin završio u bolnici: Upozorio na ozbiljan problem kojeg mnogi nisu svjesni

Luka Vidović završio u bolnici na šivanju (Foto: Željko Puhovski / CROPIX)

Poznati zagrebački mađioničar, 45-godišnji Luka Vidović doživio je nezgodu zbog koje je završio u bolnici na šivanju.

Naime, netom prije nastupa u Umagu, Luka je završio na šivanju ruke i trbuha jer je gledajući u mobitel prošao kroz staklena vrata.

Srećom i zahvaljujući brzoj reakciji liječnika, stigao je na predstavu uz minimalno kašnjenje te pod adrenalinom izveo program, a o cijelom se događaju oglasio i putem Instagrama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Vidovic (@lukavidovic_magician)


“Staklo mi se zabilo u trbuh”

“Čekate li vi da vam se otvore automatska staklena vrata u hotelu ili nonšalantno i prepotentno kao ja prođete kroz njih s čašom u ruci buljeći u mobitel? S tim da sam super prošao, samo mi se staklo od čaše zabilo u trbuh, ostalo je popadalo po podu”, započeo je Vidović.

U objavi je pojasnio kako je dobio tri šava na palcu te dva šava na trbuhu, a ujedno se zahvalio i publici koja ga je čekala s obzirom na to da je zbog neočekivane ozljede, program koji je trebao početi u 20:40, započeo sat vremena kasnije.

Također, podijelio je i nekoliko fotografija na kojima nasmiješeno pozira nakon šivanja, a svojim pratiteljima je poručio da budu oprezniji od njega jer ovakve nezgode mogu završiti i puno tragičnije.

Vlatka Pokos prekinula šutnju: Evo kako je pjevačica komentirala prekid veze nakon tri mjeseca

Pratitelj ga ‘bocnuo’ u komentarima

U komentarima ispod objave Zagrepčaninu su se ubrzo javili brojni pratitelji koji su mu zaželjeli brz oporavak, ali i podijelili anegdote vezane za vlastite nezgode.

“Kakav si ti to mađioničar ako ne znaš proći kroz zatvorena vrata”, našalio se s Lukom u komentarima jedan od pratitelja.


Komentari