Poznati Zagrepčanin zabrinuo priznanjem: ‘Posljednjih godinu i pol skrivam mnogo tuge i borbi’

Kristijan Iličić (Foto: Instagram)

Najpoznatiji hrvatski putopisac, travel bloger i poduzetnik Kristijan Iličić, svojom posljednjom objavom na Instagramu zabrinuo je brojne pratitelje.

Naime, Zagrepčanin kojeg na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi, odlučio je iskreno progovoriti o teškom periodu kroz koji prolazi već neko vrijeme, a o čemu do sad nije govorio.

Mnogi su uočili kako u posljednje vrijeme na Kristijanovom profilu nema uobičajenog sadržaja vezanog za putovanja pa je putopisac sad otvorio dušu i otkrio kako iza prepoznatljivog osmijeha skriva mnogo tuge i boli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)


“Samo moji najbliži znaju”

“Posljednjih godinu i pol dana prolazim kroz težak period za koji jako malo ljudi zna. Ispod ovog ‘osmijeha’ skriva se mnogo tuge i borbi. Svi smo mi od krvi i mesa, s vlastitim nevidljivim bitkama. Možda je vrijeme da vam napokon otkrijem nešto što samo moji najbliži znaju…”, započeo je Iličić iskreno putem Instagram storyja.

“Možda je vrijeme da saznate zašto nema Afganistana, ni storija s putovanja… Hrabrost nije uvijek osmijeh. Ponekad je hrabrost priznati da nismo u redu.

Hvala vam svima koji ste uz mene i pružate podršku, čak i kada to ne znate”, poručio je putopisac te dodao kako će uskoro otkriti više detalja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Vidljive su očite promjene: Kedžo otkrio detalje svoje borbe s ozbiljnim poremećajem

 

“Najbitnije je da smo živi i zdravi”

“Uskoro ću vam ispričati sve… Najbitnije od svega je da smo živi i zdravi, a sve ostalo će doći… Kad tada…”, zaključio je bloger.

Inače, Kristijan je nagrađivani hrvatski travel-bloger i putnički influencer koji na sebi jedinstven način, izravno i bez uvijanja, donosi priče s dalekih putničkih destinacija.

Do sad je proputovao više od sto država, a društvo na putovanjima pravi mu i njegova supruga, influencerica Andrea Trgovčević, s kojom je u braku od 2022. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)


Komentari