Poznati Zagrepčanin za dlaku izbjegao smrt: ‘Vidio sam potrgane ruke i smrskanu glavu’

DJ Tom Saloonsky (Foto: Facebook)

Jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a Tomislav Tomašević, znan kao DJ Tom Saloonsky, u svojoj najnovijoj objavi na Facebooku je otkrio kako je ovaj tjedan za dlaku izbjegao sigurnu smrt.

Nemili događaj se zbio nasred pješačkog prijelaza, a Tomašević je u statusu istaknuo kako vjeruje da je ovime dobio drugu priliku za život koju će maksimalno i fer iskoristiti.

“Današnji dan ću vjerojatno pamtiti do kraja života. Dragi Bog mi je pružio drugu priliku (vjerojatno i Belinda tu ima svoje prste) za život. Kako su stvari stajale… dijelila me stotinka od sigurne smrti i to na najokrutniji način… automobilom”, započeo je Tomislav.

“Lik počne plakati i dolazi k meni”

“Prvo mi je na pamet pao moj pokojni prijatelj Vinko Coce, koji je baš tako izgubio život… na pješačkom prijelazu. Full gas… vozaču tuče sunce u oči… žuri na posao. Idem preko pješačkog prijelaza, a lik me očito ne vidi iako stojim nasred ceste i ispred njega.

Vidim, ide velikom brzinom i očekujem da će prikočiti, kad ono dodaje gas i ide na mene. Tri metra ispred mene koči divljački i uspije stati 5 cm od mojih nogu, a moje ruke već su na njegovoj haubi. Vidio sam se već kako letim po zraku potrganih ruku, nogu i smrskane glave. Moram priznati da sam se usr’o od straha.


Lik preneražen izlazi iz auta, ispričava se i govori kako me od sunca nije vidio. Ja mu je*em sve po spisku što glasnije mogu da izbacim taj atom snage koji se šćućurio u meni od straha dok mi je srce “u peti”. Lik počne plakati i dolazi k meni… moli za oprost… gledam ga i mislim si… budi sretan jer ideš dalje na posao na koji si krenuo, a ja po Mateov auto koji je u neposrednoj blizini na servisu”, nastavio je Tomašević.

Velika tuga zagrebačke legende, shrvan objavio: ‘Sad spavaj ljubavi, više te ne boli ništa’

“Ovo je znak da sam dobio drugu priliku za život”

“Stalno mi pred oči dolaze slike posljedica prometnih nezgoda kojih sam se u svom policijskom poslu nagledao, kao i slike prijatelja i poznanika koji su život izgubili u prometu na sličan način kako sam ga i ja danas mogao izgubiti. Ovo je znak da sam dobio drugu priliku za život i vjerujem da ću je maksimalno i fer iskoristiti. Hvala dragom Bogu na tome”, poručio je za kraj poznati Zagrepčanin.

Podsjećamo, legendarnom DJ-u je u lipnju preminula voljena supruga Belinda s kojom je bio u braku od 1989. godine, a za koju je u ovom statusu naveo kako vjeruje da je “imala prste u spašavanju njegova života”.

“Jednom ćemo se opet sresti tamo gore među zvijezdama. Sad spavaj ljubavi…. više te ne boli ništa.. Zbogom jedina moja! Zbogom ljubavi”, napisao je Tomašević u dirljivoj objavi koju je prije koji mjesec posvetio voljenoj supruzi.


Komentari