Poznati televizijski voditelj i radijska voditeljica dobili drugo dijete: ‘Srce ne može biti punije’

Nina Slišković Goleš i Dino Goleš (Foto: Instagram)

Voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš i radijska voditeljica Nina Slišković Goleš dobili su drugo dijete. Emotivnom objavom na svom Instagram profilu, Nina je otkrila da su presretni zbog prinove u obitelji.

“I kad sam pomislila da srce ne može biti punije, došao si ti. Pavle moj”, napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj drži bebu u naručju. Podsjetimo, par je još u siječnju ove godine otkrio da očekuju drugo dijete.

Nina i Dino tako su ranije objavili da će, nakon prvog sina Šimuna, dobiti i drugog sina kojemu će dati ime Pavle. Prvo dijete par je dobio u veljači 2021. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Slišković Goleš (@ninasliskovicgoles)


Tijekom trudnoće, voditeljica je često dijelila emotivne objave. “To je korijen svih korijena i pupoljak svih pupoljaka i svod svih svodova onog drveta zvanog život; koje raste više no što se duša može nadati i dublje no što um može sakriti… To je čudo koje održava zvijezde rasutim. Nosim tvoje srce sa sobom (nosim ga u srcu)…”, napisala je nedavno uz fotografiju.

Nadalje, bračni par Goleš upoznao se na Fakultetu političkih znanosti gdje su zajedno studirali. Svojevremeno su objasnili da im se nakon četiri godine prijateljstva dogodila ljubav. Godinu i pol dana nakon početka veze, par je vjenčao.

Udala se popularna RTL-ova voditeljica: Nije skidala osmijeh s lica, a sudbonosno ‘da’ rekla u čarobnom okruženju


Komentari