Poznati svećenik opleo po reperu kojeg obožavaju Hrvati: ‘Drage feministkinje zašto ovo dopuštate’

Don Tomislav Lukač (Foto: Instagram)

Jedan od zasigurno najpoznatijih tiktokera među svećenicima, don Tomislav Lukač iz Kaštel Štafilića, redovno putem spomenute društvene mreže komentira razne aktualne teme u društvu.

Tako je nedavno s pratiteljima podijelio svoje mišljenje o hit pjesmi “Mamma mia” repera Grše, a sad se osvrnuo poznatog bosanskog repera Bubu Corellija.

Naime, kako je pojasnio u videu koji ima preko 35 tisuća lajkova, za mladog svećenika su sporni stihovi pjesme ‘Usta na usta’.

@dontomolukac Usta na usta – Buba Corelli 👄 Izazov za tebe na kraju videa! #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound – dontomislavlukac

“Drage feministkinje zašto ovo dopuštate”

“Zašto u današnje vrijeme svaka pjesma da bi bila popularna mora na površan i vulgaran način govoriti o ženskom tijelu? Drage feministkinje, koje se borite za ženska prava, zašto ovo dopuštate? Zašto se ne pobunite”, započeo je svećenik.

“Pijana se mazi s konobaricom, zna što me pali. Znači, ljudi, jesmo mi svjesni što mi riskiramo slušati i što mi riskiramo pjevati? Mi riskiramo pjevati to da nam je privlačno da nam se cura koja nam se sviđa mazi s konobaricom. Nije tu da se uda, ne bi vezu ni muža, samo bez obaveza posteljinu gužva”, čitao je stihove pa dodao.

“Nažalost, opet prepovršno jer ne znam koliko netko cijeni svoje tijelo ako mu nije problem dati ga nekome koga je upoznao tu istu večer”, bio je njegov zaključak.


Žene zaluđene mladim dalmatinskim svećenikom: ‘Ne idem u crkvu, ali mogla bih krenuti’

Žene se nisu ustručavale komentirati ga

Inače, dom Tomo Lukač privlači pažnju ne samo svojim videima na TikToku nego i općenito pojavom. Iako mu je tek 30 godina, zaređen je prije tri godine, a u videima koje objavljuje nerijetko pokazuje da se i svećenici znaju zabavljati.

Tako je nedavno izazvao pravu histeriju u komentarima ispod videa u kojem je na šaljiv način pojašnjavao kako izgleda njegov život. U istom je, između ostalog, otkrio da igra nogomet, ali i da mu nije zabranjeno popiti pivo s prijateljima.

Snimak je postala hit među korisnicima TikToka koje se u komentarima ispod iste nisu ustručavala izraziti svoje zadovoljstvo viđenim.

“Da ste svećenik u mojoj župi, bila bih najredovitiji član, pustila bih Vas i blagoslov obitelji u kuću”, “Nego za frendicu pitam, gdje svećenik služi misu?”, “Ne idem u crkvu, ali mogla bih krenuti”, pisale su tad žene u komentarima.


Komentari