Poznati Hrvati javno negoduju zbog plasmana Baby Lasagne: ‘Žiri je ista ekipa koja ga je stavila u rezervu’

Baby Lasagna (Foto: AP Photo/Martin Meissner/Guliver)

Ne stišavaju se reakcije na sinoćnje finale Eurosonga. U nikad napetijoj završnici pobjedu je odnio švicarski predstavnik Nemo s pjesmom ‘The Code’ dok je naš Baby Lasagna i njegov hit ‘Rim Tim Tagi Dim’ zauzeo drugo mjesto.

I ne bi rezultat bio toliko sporan da Baby Lasagna od publike nije dobio najviše glasova, njih čak 337 dok je Švicarcu publika dala tek 226 bodova, čime ga je ujedno smjestila na peto mjesto.

No, glasovi žirija su presudili, a Švicarska je u tom pogledu bila uvjerljivo nadmoćna s čak 22 zemlje od njih 37 koje su pjesmi ‘The Code’ dodijelile maksimalnih 12 bodova. Time je Nemo od žirija dobio sveukupno 365 bodova koje je bilo nemoguće prestići.

Baby Lasagna se oglasio: Evo što je rekao o drugom mjestu na Eurosongu

“Povijesni trenutak”

I upravo je ovakav princip glasanja i činjenica da pobjednika nije izabrala publika nego žiri, glavna tema i među brojnim poznatim Hrvatima koji su se o Eurosongu oglasili putem društvenih mreža.


“Povijesni trenutak! Najbolji hrvatski rezultat u povijesti Natjecanja! Svaka ti čast, Baby Lasagna! Osvojio si srca milijuna ljudi! Ti si naš pobjednik!

I, ponovit ću opet i opet – UKINUTI ŽIRIJE”, poručio je tako Jacques Houdek koji je u više navrata uoči Eurosonga javno podržao Baby Lasagnu.

“Pobjednik si cijeloj Europi”

“Žiri je ista ona ekipa koja je Baby Lasagnu stavila u rezervu. Najveći broj bodova od publike: Marko, dao si nam mjesec dana sreće… Volimo te, vidimo se na dočeku”, napisala je putem Instagrama voditeljica Antonija Blaće koja je srčano pratila finale ovogodišnjeg Eurosonga.

“Baby Lasagna je pobjednik publike! Ovo nije politika nego muzika, ali dečko dragi preponosni smo, predivan si i toliko si nam radosti donio… Pobjednik si i cijeloj Europi, ne samo nama u maloj Hrvatskoj! Ostani gospodin”, poručila je Marijana Batinić.

O nastupu Baby Lasagne oglasio se i poduzetnik Josip Radeljak Dikan koji nije štedio na riječima. “Nikada nitko nije ujedinio Hrvate u Hrvatskoj kao Baby Lasagna. Hvala ti Marko! Znači, moglo bi?”, napisao je Dikan putem Facebooka.

Hrgu razbjesnio detalj s Eurosonga: Bez ustručavanja dala do znanja što misli o Baby Lasagni


Komentari