Poznata zagrebačka doktorica objavila fotku iz hotelske sobe: Svi pričaju o detalju u pozadini

Petra Meštrić. (Foto: Josip Moler / CROPIX) (Foto: Screenshot/Instagram)

Zagrebačka liječnica Petra Meštrić, koju mnoge pamte iz showa Brak na prvu, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je uzburkala maštu njenih pratitelja.

Petra je pozirala u luksuznoj hotelskoj sobi noseći samo kućni ogrtač ispod kojeg se naziralo njeno poprsje te je nazdravila čašom šampanjca, no nekim komentatorima za oko je zapeo i jedan detalj.

Naime, iza Petre na noćnom ormariću stajala je još jedna čaša, zbog čega su neki pretpostavili da liječnica ima društvo.

“A čija je druga čaša?” zanimalo je jednog pratitelja, na što mu je Petra odgovorila: “Vjerojatno od osobe koja fotografira”, neki su od komentara. No, ubrzo se u komentarima javila Petrina prijateljica koja je napisala da je čaša njena.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Petra Mestric (@petramestric)

Dubokoumna poruka

Petra je u opisu fotke podijelila i neke dubokoumne misli.

“Suprotno mišljenju mnogih ne mislim da je iskrenost vrlina. Ona sirova istina čak mi je i vrlo teško probavljiva. U današnjem svijetu dok gotovo svi uče neke načine komunikacije, ‘što na umu to na drumu’ mi djeluje čak i primitivno.

@zagrebinfo Je li lijepim ljudima lakše u životu? ✨ #zagrebinfo #zagreb #life #beautiful #pretty #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok #voxpopuli #anketa ♬ original sound – zagreb.info


Jednostavno, u modernom svijetu kad postoji toliko lijepih, šarenih papirića da upakiramo nešto, voditi se krajnje barbarskim metodama smatram nedostatkom osnovnih komunikacijskih vještina.

A isti ti ljudi, koji vrijeđaju direktno, osobno shvate ‘kritiku’ koja je možda rečena na neku situaciju generalno. Pa opet vraćaju po osobnoj osnovi. Jer odvajanje osobnog od generalnog postalo je izgleda preteško”, zaključila je.

Poznata zagrebačka liječnica se obrušila na roditelje: ‘Piše mi da sam ‘glupa plastična koza’, kakav primjer daje djeci’


Komentari