Poznata voditeljica se zaručila, neće mijenjati prezime: Ima jako specifičan razlog za to

Ema Branica (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Emisija “Provjereno” na Novoj TV, poznata po istraživačkom novinarstvu, vraća se na ekrane nakon ljetne pauze. Ova emisija, koja je prisutna od 2007. godine, do sada je prikazala više od 700 sati sadržaja i obradila gotovo 3000 tema. Nova, 18. sezona počinje u četvrtak, 5. rujna, pod vodstvom urednika Mate Barišića.

Tim emisije uključuje producenticu Martinu Pandžu Brnić, voditeljicu i reporterku Emu Branicu te novinarke Barbaru Majstorović Ivezić, Danku Derifaj, Jelenu Rastočić, Maju Medaković, Anu Malbašu Major i Nikolinu Cetinić. Zajedno će nastaviti donositi reportaže, intervjue i priče koje zaslužuju biti ispričane.

Ema Branica, koja je zamijenila Ivanu Paradžiković kao voditeljicu, dio je Nove TV od 2008. godine. Prilikom snimanja jednog od priloga i fizički je napadnuta, prijetilo joj se riječima da bi “mogla završiti kao Ivo Pukanić”.

Ema Branica (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Očito neće mijenjati prezime

Iako je rođena u Zagrebu, emotivno je vezana za otok Zlarin, gdje se prije devet godina ponovno povezala sa svojim sadašnjim zaručnikom, Pavlom Branicom, koji zanimljivo ima isto prezime kao i ona.

“Moja majka Zoja je rodom s Brača, otac Ivo sa Zlarina, i vezana sam za oba otoka – iako moram reći da mi je Zlarin nekako više prirastao srcu. Gotovo svaki vikend sam ondje. Pavle je cijeli život proveo u Dalmaciji i njemu je veći stres dolazak u Zagreb, a meni pak sunce i more pune baterije pa mi godi svaki posjet”, rekla je.

“Kad osnujemo obitelj, voljeli bismo živjeti dio godine u Zagrebu, a dio na Zlarinu”, govori Ema, koja se za Pavla zaručila još 2017. godine.


Novi problemi u ‘Dobro jutro, Hrvatska’: Doris Pinčić usred emisije razotkrila praksu iza kamera o kojoj se ne govori

‘Nikako da se s tim uhvatimo u koštac’

“Možda nije ispalo baš kako je zamišljao, ali bilo je to jako romantično i oboje smo plakali pola dana. Planirali smo vjenčanje, ali je stigla pandemija i sve smo obustavili. Sklonija sam intimnoj ceremoniji na plaži, dok Pavle želi veliki tulum sa svim prijateljima. No, nikako da se uhvatimo u koštac s organizacijom. U ovom trenutku još nemamo ni određen datum vjenčanja, ponajviše zato što mi se većina planova u životu izjalovila”, ispričala je.

“To je cijena mojeg posla, koji mi diktira život. Možda će Pavle na kraju sve dogovoriti, a ja ću se samo pojaviti na vjenčanju. A možda ću mu sa 65 godina, kao Bepina Luigiju, reći: “Ka‘š me odvest prid oltar?”, simpatično je otkrila.


Komentari