Poznata ruska astrologinja tvrdi: Ove horoskopske znakove uskoro čeka buran period pun promjena

Ilustracija (Foto: Imdb)

U srijedu, 2. listopada, stiže pomračenje sunca u vagi i dok će taj fenomen za neke horoskopske znakove značiti dolazak velike sreće, za druge nagoviješta početak turbulentnog perioda.

Kako tvrdi poznata ruska astrologinja Vasilisa Volodina, za tri horoskopska znaka naredni će period biti dramatičan i pun promjena.

Jeste li među njima?

Stiže pomračenje sunca u vagi, astrolog tvrdi: Ove horoskopske znakove čeka nikad veća sreća

Ovan

Pomračenje Sunca snažno će utjecati na odnose ovnova i njihovih voljenih osoba. Mogući su žestoki sukobi, a posebno u partnerskim vezama. U ljubavi ih čekaju ogromne promjene. Možda je to rastanak, razvod ili vjenčanje, početak zajedničkog života ili trudnoća, ali jedno je sigurno – u pitanju je nešto veliko. U slučaju negativnih promjena, važno je da ostanu smireni i da ne reagiraju impulzivno.


Ovan, ilustracija (Foto. Pixabay)

Vaga

Vage su u listopadu glavni znak jer se pomračenje odvija upravo u njihovom znaku. Ovo će za njih biti period transformacije i promišljanja o vlastitoj osobnosti. Idealan je trenutak da se riješe loših navika ili loše osobine. Važno je da pronađu ravnotežu između svojih želja i potreba drugih.

Vaga. ilustracija (Foto: Pixabay)
@zagrebinfo Mislite li da je sve zapisano u zvijezdama? 💫 #zagrebinfo #horoskop #anketa #voxpopuli #streetinterview #horoscope #stars #astrologija #astrology #zagreb #tiktok #viraltiktok #fy #fyp ♬ original sound – zagreb.info

Jarac

Pomračenje sunca utjecat će na karijeru osoba rođenih u znaku jarca. Moguće je da će se susresti s problemima na poslu. Postoje velike šanse da dođe do neočekivanih promjena u karijeri ili sukoba sa nadređenima. Njihova tvrdoglavost i nespremnost da se prilagode novim okolnostima mogle bi im naštetiti. Moraju postati svjesni da su prilagodba, fleksibilnost i otvorenost za promjene ključ njihova spasenja.

Jarac (Foto: Pixabay)


Komentari