Poznata RTL-ovka kroz suze progovorila o najtežem trenutku: ‘Morali smo ostaviti obitelj’

Ana Brdarić Boljat (Foto: RTL/Screenshot)

RTL televizija ove godine obilježava 20 godina emitiranja u Hrvatskoj, a tim povodom, sinoć je prikazana specijalna emisija ’20 godina zajedno’ u kojoj su gledatelji mogli vidjeti neke od najupečatljivijih trenutaka koje su zabilježile njihove kamere.

Bilo je tu sretnih, smiješnih, ponosnih trenutaka, ali i onih manje lijepih, potresnih, šokantnih situacija koje su mijenjale naše svakodnevicu. Sve su njih komentirali gosti u studijskoj emisiji među kojima je bila i voditeljica Ana Brdarić Boljat.

Ana je na RTL-u od, kako je naglasila, nultog dana emitiranja, a u 20 godina rada na ovoj televiziji, jedan trenutak pamti kao najteži i najpotresniji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Brdaric Boljat (@anabrdaric)


Nije mogla sakriti suze

Naime, kako je pojasnila u emisiji, najteži novinarski zadatak bio joj je onda kad je Zagreb pogodio potres, a ona je morala ostaviti svoju obitelj kod kuće i ići izvještavati javnost o događaju koji je potresao cijelu Hrvatsku i regiju.

“Nikad neću zaboraviti izvanredne vijesti kad je bio potres u Zagrebu zbog toga što smo morali ostaviti svoju obitelj i doći ovdje”, rekla je vidno potresena voditeljica koja nije mogla sakriti suze pred kamerama.

Inače, 44-godišnja urednica i voditeljica se ovih dana i na društvenim mrežama prisjetila svojih početaka na televiziji koja joj je obilježila život.

Tomislav Jelinčić otkrio za čim jedino želi: ‘Neugodno mi je’

Tako je putem Instagrama podijelila fotografije na kojima pozira u društvu dugogodišnjeg kolege i prijatelja Filipa Brkića.

“Moj prvi RTL Danas/Vijesti vs. slika s prijateljem”, napisala je Ana u opisu fotografije koju je ubrzo komentirao i sam Brkić. “Duga kosa – kratka pamet”, našalio se Filip.

Podsjećamo, Filip i Ana su uz Tomislava Jelinčića na samim početcima RTL-a vodili vijesti danas poznate kao RTL Danas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Brdaric Boljat (@anabrdaric)


Komentari