Poznata glumica u tajnosti rodila treće dijete, fanovi u šoku: ‘Kako si to uspjela’

Mindy Kaling (Foto: AP / Mary Altaffer)

Poznata američka glumica Mindy Kaling nedavno je napunila 45 godina, a svoje je pratitelje iznenadila objavom o tome da je u veljači rodila djevojčicu. Inače, glumica je najpoznatija po ulozi Kelly Kapoor u sitcomu ‘The Office’.

“Krajem veljače rodila sam kćer Anne. Ona je najbolji rođendanski poklon koji sam ikada mogla zamisliti. Kad mi je teško, kad god skrenem prema cinizmu, mojih troje djece veliki su podsjetnik na čistu radost u mom životu”, napisala je glumica uz nekoliko fotografija.

Njezina objava izazvala je mnoštvo komentara pratitelja. “Ti si kraljica rađanja u tajnosti”, “Ne znam kako uspiješ toliko dugo skrivati trudnoću”, “Ponovno nismo znali da si trudna, čestitam”, “Kako si uspjela roditi troje djece bez da te itko vidi trudnu u javnosti”, “Svaki put si nas šokirala”, dio je komentara pratitelja ispod fotografija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mindy Kaling (@mindykaling)


‘To mi je tako nepoznato’

Podsjetimo, 45-godišnja glumica već je majka dvoje djece, šestogodišnje kćeri Katharine i trogodišnjeg sina Spencera. Ranije trudnoće također je držala u tajnosti, a nikada nije otkrila ni tko je otac ili očevi njene djece.

Nadalje, prije sedam godina Kaling je prvi put otkrila trudnoću kada je u intervjuu za Sunday Today objavila da očekuje svoje prvo dijete i tako iznenadila javnost. “To mi je tako nepoznato. Imam veliku kontrolu nad mnogim aspektima svog života, a ovo je onaj u kojem sam kao, ‘okej, nije u mojim rukama’, što je pomalo zabavan osjećaj”, poručila je tada.

Također, svojevremeno je objasnila da je drugu trudnoću uspjela držati u tajnosti uglavnom zbog pandemije covida.

Domaći sportaš uoči odlaska na Olimpijske igre podijelio lijepe vijesti: ‘Još malo nespavanja’


Komentari