Poznata ekspertica iz ‘Braka na prvu’ u ljubavi sreće nema: ‘Plakala sam dugo i do najdubljih suza’

Ingrid Divković (Foto: Instagram)

Domaća spisateljica, 39-godišnja Ingrid Divković, koju je šira javnost upoznala kao eksperticu prve sezoneBraka na prvu”, na svom je Instagram profilu objavila emotivan tekst u kojemu je progovorila o promjeni koju trenutno proživljava.

“Mijenjam se. Ne znam je li to prava riječ za stanje u kojemu se trenutno nalazim ali ono što znam jest da intenzivno osjećam velike promjene u svome biću. Osjećam apsolutnu tišinu, veliku, snažnu, naročito u predjelu srca.

Tišina je to koja me budi usred noći, lovi me potpuno nespremnu, fizički iscrpljenu ali istovremeno, tišina je to koja me susreće i u radosti, spremnu i snažnu”, započela je Ingrid.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝑰𝒏𝒈𝒓𝒊𝒅 𝑫𝒊𝒗𝒌𝒐𝒗𝒊𝒄 (@ingrid_divkovic)


“Plakala sam dugo i do najdubljih suza”

“Kada me prvi put posjetila zaplakala sam. Plakala sam dugo i do najdubljih suza. Imala sam osjećaj da u mojim grudima spava sva tišina ovoga svijeta. Štoviše, imala sam osjećaj da sam najtiša osoba na ovome svijetu. Dogodilo se i sljedećeg dana.
Ovoga je puta bilo puno dublje, puno snažnije. Uz opipljivu tišinu osjetila sam i neopisivu bol u predjelu srca. Nije popuštala. Desetak minuta nakon toga isključila sam se i prepustila susretu sa svojim višim ja kroz praksu meditacije,” opisala je svoje iskustvo.
“Tada sam osjetila da mi se srce u potpunosti otvara. Valjda od preplavljenosti tom tišinom i boli osjetila sam kako lebdim iznad svog vidno izmorenog tijela. Još jednom pogledah obrise svoje ljudskosti a potom uronih duboko u sebe. Do dana današnjeg još uvijek nisam izronila. Od posljednje boli u srcu prošlo je otprilike tri mjeseca”, nastavila je Divković te opisala na koji način se počela mijenjati.

 

Hihotava djevojka postala je tiha žena

“Upravo mi je toliko vremena trebalo da do kraja osvijestim da sam dotaknuvši tišinu u sebi dotaknula i najdublju srž svoga bića koja mi je još jednom potvrdila ono što sam intuitivno već neko vrijeme znala. Život me kroz neprestanu galamu izvana svakodnevno trenira za moju nedodirljivu tišinu iznutra i to je ono što mom osobnom putovanju duše daje dodatnu ljepotu i smisao.

Eh, da mi je netko prije desetak godina rekao da ću se od one hihotave i glasne djevojke pretvoriti u tišinom odjevenu ženu koja više nikoga ne pokušava uvjeriti ni u šta i koja više nikoga ne davi sobom rekla bih mu da je lud”, piše.

“No poanta života možda i dolazi nakon svih faza naše ludosti. Onda kada shvatimo da se naš život umjesto u površinsko vidljivom, najprije događa u našim očima duboko nevidljivom svijetu, i da je zato na kraju dana jedino bitno s kakvim krilima letimo – iznutra”, zaključila je Ingrid Divković.

‘PITA SE ŠTO MUŠKARCI VIDE U MENI’ Ingrid Divković zbog ‘ružnog nosa’ maestralno odgovorila hejterici

Najteži i najljepši posao

Inače, Ingrid je sa svog Instagram profila uklonila sve fotografije s partnerom Darijem Sederom, s kojim je prije nešto manje od dvije godine dobila sina Vala.

Nakon brisanja fotografija, napisala je da sama odgaja sina, a u jednoj od objava opisala je samohrano majčinstvo kao jedan od najtežih, ali i najljepših poslova na svijetu.

Podsjećamo, Ingrid je ranije bila u vezi s Lukom Budakom, kojeg je upoznala u RTL-ovom showu ‘Brak na prvu’, no ljubav je pukla nakon gotovo dvije godine.


Komentari