Potreseni gledatelji napali produkciju ‘Dobro jutro, Hrvatska’: ‘Di to ima, može vas biti sram’

Ognjen Golubičić (Foto: HRT/Screenshot)

Uoči današnje emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ iz HRT-ovog studija javili su se voditeljica Zlata Muck Sušec i voditelj Ognjen Golubić. Iako su bili dobro raspoloženi, ubrzo su otkrili kako je Zlata ostala bez glasa dok je njihova druga kolegica, Maja Ciglenečki pod visokom temperaturom.

‘Dobro vam jutro! Zlata nam je bez glasa, nadamo se da će joj Ognjen pomoći u današnjoj emisiji. Brzo ozdravljenje i Zlati i Maji želimo!’, poručili su iz emisije na Facebook profilu.

Sezona je prehlada i viroza

Kad imate voditeljicu koja ima jako visoku temperaturu i onu koja je ostala bez glasa, onda odaberete ovu drugu‘, rekla je Zlata vrlo tihim glasom, na što se Ognjen našalio da baš lijepo zvuči te upozorio gledatelje da se pripaze i jačaju svoj imunitet, jer je doba prehlada i raznih viroza.

U komentarima ispod objave ubrzo su se javili brojni gledatelji koji su Zlati i Maji poželjeli brzo ozdravljenje. No, neki su imali i primjedbe na današnju emisiju.

Dosad neviđene slike s HRT-a: Pogledajte što rade Mirku Fodoru prije početka Dobro jutro Hrvatska


Naime, sudeći prema komentarima, pojedinim gledateljima nije se svidjelo što je emisija krenula s crnom kronikom, odnosno, vijestima o prometnim nesrećama koje su ih, čini se, poprilično uzrujale.

‘Može vas biti sram’

‘7:20 ujutro, moje dijete se sprema za vrtić, a na Dobro jutro Hrvatska – prometne nesreće i to brutalni japanski video. Krv, majka s djetetom vrišti, kaos… dijete mi je totalno uznemireno… Di to ima??? Može vas biti sram’, poručio je jedan gledatelj.

Gledatelji kritizirali HRT (Foto: Screenshot)

‘Dobro jutro, dragi ste mi i volim vas gledati, ali molim vas promijenite izbor tema. Očekujem vedrije teme, a ne odmah čim se probudim bombardirate nas sa “Istragom prometnih nesreća” gdje ljudi lete zrakom ili dovedete nekog liječnika koji nas “ubija” kojekakvim bolestima koje i sami trpimo. Dajte neke vedrije teme za dobro jutro ili glazbu. Hvala’, dodao je drugi.

 


Komentari