Potresena Ella Dvornik oprostila se od malene Danke: ‘Napravili ste si krevet’

Ella Dvornik. (Foto: Mirko Ferlin / CROPIX)

Nakon desetodnevne potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, regiju je jučer potresao uznemirujući epilog istrage. Suprotno mišljenju mnogih, djevojčica nije oteta, već je ubijena, a za njezinu smrt osumnjičena su dvojica radnika Javnog komunalnog poduzeća “Vodovod” koji su automobilom udarili dijete, a onda njezino tijelo bacili na deponij.

Influencerica Ella Dvornik, zajedno s mnogim drugim poznatim osobama, izrazila je svoje saučešće zbog gubitka djevojčice Danke Ilić. Njezin neočekivani odlazak duboko je potresao regiju, a Ella se pridružila ostalim zvijezdama u izražavanju tuge.

“Počivaj u miru, djevojčice. Nesreće se događaju. Laži žive vječno. Napravili ste krevet, spavajte u njemu”, poručila je Ella.

Ella Dvornik o djevojčici Danki (Foto: Instagram/Screenshot)

‘Možda je još disala’

Slučaj bez presedana komentirala je i glazbenica Nina Badrić.

“Danka, oprosti nam svima, sve smo manje ljudi”, započela je Nina objavu u kojoj je, između ostalog, poručila kako niti jedna kazna neće biti dovoljna za ovaj nenadoknadiv gubitak.

“Srce mi se slama što su jedno nevino djetešce okrutno oduzeli majci i ocu i svima koji su je voljeli. Ovo je nenadoknadiv gubitak i niti jedna kazna neće biti dovoljna. Tko smo mi ljudi? Osjećam sram, bol i nemoć. Stat će jednom gamad pred Boga, pakao ih čeka, a tko dirne one najmanje, kazna će mu biti stoljećima neprekinuta”, poručila je pjevačica.


Inače, osim Nine, o slučaju koji je zgrozio cijelu regiju, jučer se oglasila i voditeljica Nikolina Pišek.

“Koliko smo se danas otuđili od stida, poniznosti i straha, te ispunili grandioznošću i superiornošću kada dvije navodno ljudske jedinke udare dijete i, ne provjerivši diše li, ubace ga u gepek i izbace na otpadu. Možda je malena u tom trenutku još disala, možda je imala šansu.

Kakav li monstrum moraš biti da uplašenog oca koji te zaustavio, slažeš da nisi vidio dijete, a ono se u tvom prtljažniku možda bori za život. Je li čula glas svog oca. A nije se mogla javiti. Je li to bilo posljednje što je malena čula. Ja bih tražila rehabilitaciju smrtne kazne. Javno izvršenje. Da više nikome ne padne na pamet”, poručila je Nikolina putem društvenih mreža.

Podsjetimo, desetodnevna potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završila je tragično, priopćeno je u četvrtak. Djevojčica je ubijena na mjestu gdje je i nestala. Osumnjičeni za ubojstvo S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot priznali su zločin, ali njezino tijelo još uvijek nije pronađeno. Potraga za tijelom nastavlja se i danas.

Dirljiva objava Ribafisha o odnosu s roditeljima: ‘Nisam im rekao sve što sam htio’


Komentari