Poslušajte kako zvuči nova pjesma Baby Lasagne: Svi komentiraju samo jedno

Baby Lasagna ima novu pjesmu (Foto: Elizabeta Ružić)

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, danas je izbacio svoju novu pjesmu.

‘and I’ naziv je dugoiščekivanog singla, inače prve pjesme koju je Baby Lasagna objavio otkako je osvojio Hrvatsku, ali i ostatak Europe, eurovizijskom pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’.

Pjesma i spot za istu premijeru su imali danas u podne na YouTube-u, a u trenutku premijernog prikazivanja, video je gledalo više od dvije tisuće ljudi.

 

“Hrvatska konačno ima svjetskog glazbenika”

Tekst za pjesmu i ovaj put potpisuje talentirani Istrijan dok je za spot, koji je inspiriran 50-im godinama prošlog stoljeća, ponovno bila zadužena njegova zaručnica Elizabeta Ružić.


Očekivano, mnogobrojne obožavatelje mladog glazbenika u potpunosti je raspametio novi Markov glazbeni uradak pa u trenutku pisanja ovog teksta, u prvih pola sata otkako su pjesma i spot ugledali svjetlo dana, video ima oko 400 komentara.

“On će imati najbolju posteurovizijsku karijeru od svih natjecatelja ikad”, “Drago mi je da Hrvatska konačno ima svjetskog glazbenika”, “Ovo je hit ljeta 2024., nema dalje”, “Marko i Elizabeta su takav power couple”, “ubio si s ovim, remek djelo”, samo su neki od brojnih komentara koji se mogu pročitati ispod videa.

Društvenim mrežama kruži snimka Baby Lasagne, fanovi u čudu: ‘Marko, objasni što je ovo’

“Veliki trenutak u mojoj karijeri”

Inače, uoči izlaska vrckaste pjesme, 28-godišnji glazbenik nije skrivao uzbuđenje zbog novog projekta koji predstavlja publici.

“Pjesmu ‘and I’ zamišljam kao veliki trenutak u vlastitoj karijeri baš zbog toga što je to prva pjesma koju ovaj put publika iščekuje”, izjavio je Baby Lasagna.

“Od samog početka sam najavljivao album kao kaotični miks žanrova, te pjesma ‘and I’ jasno prkosi dosadašnjim izdanjima. Uzbuđen sam čuti što će publika reći na ‘novo lice lazanje’. Neću se truditi opisivati pjesmu, njezin glazbeni smjer ni značenje njezinog teksta – to prepuštam slušateljima”, poručio je Marko.


Komentari