Posljednja objava Ivane Paradžiković izazvala lavinu komentara: ‘Samo hrabro naprijed i uzdignute glave’

Ivana Paradžiković (Foto: Instagram)

Višestruko nagrađivana urednica i novinarka Ivana Paradžiković, koju je javnost upamtila po emisiji ‘Provjereno’ na Novoj TV, prije nekoliko godina, gotovo preko noći, otišla je s televizije.

Od tada u javnosti rijetko istupa, a sad se putem društvenih mreža oglasila povodom značajnog joj datuma.

Naime, Ivani je jučer bio 43. rođendan, a nekada jedno od zaštitnih lica Nove TV, u objavi je otkrila kako se osjeća te što joj je izmamilo poseban osmijeh na lice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)


“Bogat sam čovjek”

“Zadovoljna, zdrava i zahvalna! Prije tri dana se kupala na Pasjači, prije dva uživala na ušću Neretve, jučer se penjala na 2100 u Sloveniji… Nemam želja, bogat sam čovjek! 43. dobro mi došla”, napisala je nagrađivana novinarka koja se ujedno i zahvalila brojnim pratiteljima na lijepim željama povodom rođendana.

Uz objavu je podijelila i fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a zbog svog izgleda, u komentarima je dobila i brojne komplimente.

“Ive, da nisu slučajno dokumenti okrenuti naopako?! Pa više izgleda kao 34”, “Da mi je samo dva dana tog tvog bogatstva”, “Život je pred Vama, a godine su samo broj! Samo hrabro naprijed, uzdignute glave, pogleda uperenog u vrhunce koje još niste osvojili”, poručili su joj pratitelji.

Ivana Paradžiković kroz suze progovorila o detaljima odlaska s televizije: ‘Kopate mi po ranama’

“Nikome tada nije bilo jasno što se događa”

Inače, Ivana je nedavno za Telegram otvorila dušu te otkrila nepoznate detalje vezane za odlazak s Nove TV.

“Nisam ni krila lice, izašla sam od tamo, ostavljajući 15 godina života iza sebe. Sve su mi stvari ostale na stolu, sve nagrade koje sam osvojila s njima. Kolege su stajale ispred, neki su pušili cigaretu, praznog pogleda. Nikome tada nije bilo jasno što se događa.

Stala sam ispred njih, tih ljudi s kojima sam godinama radila, koji su mi bili obitelj jer sam više viđala njih nego sina. Naklonila sam se i rekla – ja sam svoju dionicu izgleda odradila. Hvala što ste bili sa mnom, doviđenja”, ispričala je tad novinarka koja je priznala i kako je još dugo iza toga oplakivala ‘Ivanu’ koju je ostavila u redakciji.


Komentari