Posljednja objava glumice Shannen Doherty tjera suze na oči: ‘Stanice su se promijenile, prvi put osjećam nadu ‘

Shannen Doherty (Foto: Instagram)

Američka glumica Shannen Doherty, koja je najpoznatija po ulozi Brende u kultnoj seriji “Beverly Hills, 90210”, preminula je u 53. godini života nakon dugogodišnje bitke s rakom.

Inače, glumici je rak prvi put dijagnosticiran 2015. godine, nakon čega je prošla kemoterapiju i zračenje. U travnju 2017. na Instagramu je otkrila da je bolest prestala napredovati, ali do 2019. godine rak se vratio.

Do posljednjeg dana borila se s opakom bolešću, a samo dva tjedna prije smrti nadobudno je govorila o svojoj borbi.

‘Stanice raka su se promijenile’

“Prvi put ne znam koliko dugo ću biti na kemoterapiji i hoće li to biti tri mjeseca ili šest mjeseci ili ćemo za tri mjeseca shvatiti da ne funkcionira i ponovo promijeniti liječenje”, ispričala je.

“To nije nešto što mogu predvidjeti. Nije nešto što moji doktori mogu predvidjeti i to je zastrašujuće. Iako je to velik poziv na buđenje, ima i pozitivnog. Pozitivno je da su se molekularne strukture stanica mog raka nedavno promijenile. To znači da postoji još protokola koje mogu isprobati”, nastavila je.


“Prvi put u nekoliko mjeseci osjećam nadu jer je sad toliko opcija. I ranije sam se nadala, ali sam se svejedno pripremala”, poručila je tada Shannon, a njezine riječi sada tjeraju suze na oči.

Bitka Zagrepčanke Ljerke protiv nekoliko karcinoma: ‘Majka nikad nije saznala da imam rak’


Komentari