Ponosni otac pustio suzu gledajući sina genijalca: Mali Karlo prozvan ‘najbržim prstom’

Otac Karla Delića nije mogao suspregnuti suze (Foto: Nova TV)

Talentirani trinaestogodišnjak Karlo Delić oduševio je žiri Supertalenta, a od publike je dobio stajaće ovacije. Brzina kojom svira bisernicu bez dana je ostavila čak i najstrože članove žirija, a svi su mu odreda predvidjeli blistavu glazbenu karijeru.

Vratio se miljenik žena: Nakon što je dospio u finale Supertalenta, sreću okušao i u Superstaru

‘Kao svaki pravi Slavonac, volim fiš, čobanac. Sviram tamburu, tako da to isto jako puno govori, i veliki sam navijač Osijeka i na svakoj sam utakmici’, rekao je u predstavljanju.

Iz publike ga je pratio otac, a Karlo je u najavnom prilogu opisao njihov odnos. ‘Tata mi je jako bitan, igramo šah, odemo se provozati brodom po Dravi, pecamo. Tata je jako veliki zaljubljenik u pecanje, a zadnje što je upecao je amura – 19,7 kila. Šaljiv je, ali svakako u trenucima kada treba biti ozbiljan, ozbiljan je’, rekao je.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Tijekom njegove maestralne izvedbe na bisernici, njegov otac nije mogao suspregnuti suze. Nakon što je Karlo odsvirao zadnji ton, uslijedile su ovacije u studiju.

‘Karlo, ja ti sad nakon ovog nastupa s tvojih strašnih 13 godina predviđam jednu sjajnu tamburašku budućnost s maestrom Sinišom Leopoldom, ti si njegov’, ushićeno mu je rekla Martina Tomčić. ‘Jesi ti najbrži prst bisernice? Sjećate li se Belinde Bedeković, najbržeg prsta klavijatura’, komentirala je Maja Šuput.

‘Ispao si supercool i ja vidim uz ovaj instrument i male dodatke jednu super točku u nekom sljedećem krugu’, rekao je Davor Bilman, nakon čega je talentirani Karlo dobio četiri ‘da’ od članova žirija. ‘Ponosan sam skroz na sebe i skroz sam zadovoljan, kako sam htio, tako je i ispalo’, rekao Karlo nakon što se plasirao u polufinale Supertalenta.

Dosad neviđeno u Supertalentu: Bilman je napravio ono za što nitko dosad nije imao hrabrosti


Komentari