Polufinale showa Zvijezde pjevaju izazvalo žestoke reakcije: ‘Nikša, ostani u žiriju umjesto Danijele’

Zvijezde pjevaju (Foto: Dario Njavro za HRT)

U polufinalnoj petoj epizodi showa Zvijezde pjevaju ispala su dva para, i Lejla Filipović i Bojan Jambrošić te Alen Đuras i Ivana Mišerić.

U žiriju ove subote nije sjedila Danijela Martinović već je umjesto nje kandidate ocjenjivao Nikša Bratoš. Podsjetimo da je pjevačica ranije najavila kako će biti spriječena zbog koncerta te da će se u show vratiti sljedeće subote za finale.

U finale su se dalje kombinacijom ocjena žirija i glasova publike plasirali sljedeći parovi: Igor Barberić Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki Dino Petrić.

Zvijezde pjevaju. (Foto:HRT)

‘Ispalo je kako je trebalo od početka’

Brojni gledatelji izrazili su na društvenim mrežama svoje mišljenje o rezultatima polufinalne emisije.

“Ivana i Alen nisu zaslužili ispasti”, “Da se gledatelji nisu pobunili protiv lažnog glasanja, Lejla još ne bi ispala”, “Lejla je pjevala najlošije”, “Interesantno da je ispalo onako kako je trebalo od početka, dakle nije samo do gledatelja, Nikša ostani”, “Stvarno bi trebao ostati u žiriju umjesto Danijele”, neki su od komentara.

Podsjetimo, nakon što su Jelena Pajić i Vjeko Ključarić ispali prošle subote iz Zvijezde pjevaju i i tako ostali bez polufinala  mnogi su se gledatelji ljutili i prozivali HRT za namještanje showa.


HRT objavio kako se boduje

Zato je uoči polufinalne emisije HRT na Facebook stranici ‘Zvijezde pjevaju’ javno objavio na koji način se boduje u showu kako bi otklonili sumnje u najmeštenost.

“Evo kako se računa konačni poredak u našem showu i kako netko sa slabijim ocjenama može proći dalje ako ima podršku gledatelja.

P.S. Ako ne glasate za svoj omiljeni par, nemojte poslije vikati da je namješteno. Mi igramo pošteno!”, poručili su s HRT-a.

Danijela Martinović progovorila o iznenadnom napuštanju žirija Zvijezde pjevaju: Spomenula kolegu


Komentari