Pojavila se snimka RTL-ovih kandidata kojom krše pravila showa: ‘Ovo je za tužbu’

Valentina Kordić (Foto: RTL)

Ove jeseni na RTL-u je s emitiranjem krenula i nova sezona showa “Ljubav je na selu” koju gledatelji mogu pratiti nedjeljom, ponedjeljkom i utorkom u večernjem terminu.

I dok se na malim ekranima farmeri i njihove odabranice još uvijek tek upoznaju, na društvenim mrežama se sada pojavila snimka koja otkriva što se dogodilo nakon završetka snimanja showa.

Naime, iako je do sada pravilo bilo kako kandidati koji sudjeluju u ovakvim emisijama ne bi smjeli otkrivati detalje istih dok ne završi emitiranje, s obzirom na to da se samo snimanje odvija prije nego što se emisija krene prikazivati na malim ekranima, slučajno ili namjerno, ali ovogodišnji farmer Toni po svemu sudeći, sad je otkrio koju je djevojku na koncu izabrao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WE❤️VINKOVCI (@welovevinkovci)


“Barem znamo da se jedan par spojio”

Na Instagram te Facebook profilu pod nazivom “WeloveVinkovci” pojavila se snimka koja je nastala tijekom proteklog vikenda, a na kojoj se Toni, ni manje ni više nego drži za ruke s Valentinom Kordić.

Dvojac je uhvaćen u šetnji gradom, a dobro raspoloženi spremno su odgovarali na pitanja o muško – ženskim odnosima u vezi i braku. Za vrijeme odgovaranja dvojac se čvrsto držao za ruke pa su mnogi u komentarima ispod snimke ubrzo zaključili kako su Toni i Valentina iz “Ljubav je na selu” izašli kao zaljubljeni par.

“Sad ste mi spojlali cijelu novu sezonu ‘Ljubav je na selu'”, “Kako je ovo dopušteno?”, “A bez veze, sad znamo kraj”, “Ovo ste sad otkrili, a emisija traje… nije fora”, “Poštedjeli nas gledanja gluposti… eto, barem znamo da se jedan par spojio”, “Ovo je za tužbu od RTL-a”, “Smiju li oni ovako dok ne prođe emisija na TV-u”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod snimke Valentine i Tonija.

Valentina na Instagramu ‘oplela’ po suparnici iz showa: ‘Koja jadnica’

Obračun putem Instagrama

Inače, ovaj tjedan se u epizodama koje su prikazane odvila prava ljubavna drama u “Ljubav je na selu”, a glavni akteri bili su upravo Toni i Valentina te Sarajka Ivana Bećirović koja je u show došla zbog farmera Ivice.

Naime, prije nego što je krenulo snimanje, Toni je održavao kontakt s Ivanom, koja ga je čak upoznala s roditeljima i kćeri. No, kako su događaji dalje tekli, situacija se zakomplicirala. Toni je navodno planirao izbaciti Valentinu s farme i osvojiti Ivanu, čak i po cijenu preotimanja od njezinog farmera. Međutim, Ivana nije prihvatila njegov plan te je u konačnici, nakon sukoba s Tonijem i Valentinom, odlučila pokazati cimerici Antoneli poruke koje joj je Toni slao, a u kojima vrijeđa Valentinu.

Zbog svega navedenog, Valentina se odlučila putem Instagrama obračunati sa suparnicom pa je tako, između ostalog, poručila: “Koja jadnica. Prijavi se za jednog, a onda upada drugom. Hoće kod drugog za kojeg se nije niti prijavila. Ja sam se barem držala farmera za kojeg sam se prijavila od prvog dana”.


Komentari