Pogledajte u čemu se pojavila Maja Šuput: Je li ovim izdanjem pjevačica nadmašila samu sebe

Maja Šuput (Foto: Instagram)

Osim što slovi za jednu od najradišnijih pjevačica na domaćem glazbenom nebu, Maja Šuput godinama već pažnju javnosti plijeni svojim modnim odabirima za koje je zaslužan njezin dugogodišnji prijatelj i suradnik, modni stilist Marko Grubnić.

Očekivano tako, ništa manje pozornosti nije privukla ni na sinoćnjoj proslavi 30. rođendana časopisa Glorije gdje se pojavila u, za mnoge, svojoj najupečatljivijoj odjevnoj kombinaciji.

Naime, 44-godišnja pjevačica odlučila je ispoštovati dress code večeri pa se crvenim tepihom u Laubi prošetala u kreaciji o kojoj će se još dugo pričati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Kraljica u crvenom

Izdanje dostojno kraljice – kratko bi se mogao opisati Majin sinoćnji outfit sačinjen od poluprozirne crvene haljine optočene mnoštvom detalja te dugačkim plaštom koji se vukao za njom.

Detalj koji je upotpunio kombinaciju svakako je bila kruna u boji haljine koju je pjevačica ponosno prošetala crvenim tepihom dok joj je društvo na glamuroznom događaju pravio suprug Nenad Tatarinov koji je stigao u klasičnom elegantnom odijelu s leptir mašnom.

Majino modno izdanje, očekivano, nije prošlo nezamijećeno među pratiteljima koji su fotografije, koje je pjevačica objavila na Instagramu, ubrzo zasuli mnoštvom komplimenata.

Bloom napravio ‘show’ u rano jutro, zamalo iznervirao tatu Nenada: ‘Gore nego u vojsci’

“Nema dalje, gasi internet”

“Ovo je naj kreacija ikada! Ovako nešto ni na red carpetu u Hollywoodu nitko nije nosio, totalno oduševila”, “Nema dalje, gasi internet”, “Ubili smo ovo! Naša kraljica Maja”, “Majo, nema ti ravne”, “Najljepša tamo”, pisali su oduševljeni obožavatelji.

Inače, Majinu kreaciju potpisuje domaći modni brend Royal Bride by Ivana Bilich, a koliko je ista oduševila i samog Marka Grubnića koji ju je osmislio, svjedoči i njegova objava na Instagramu.

“Zadovoljstvo je bilo moje, uspjeli smo”, poručio je modni stilist uz Majine fotografije sa crvenog tepiha.


Komentari