Pljušte reakcije na Zagrepčanina koji je zgrozio gledatelje: Jednom uvredom su ga mnogi zasuli

(Foto: RTL/Screenshot)

Ne stišavaju se reakcije na Alena Vlahovića, kandidata showa ‘Brak na prvu’, nakon što isti u sinoćnjoj epizodi nije mogao sakriti svoje razočarenje suprugom koju su za njega odabrali eksperti. Naime, Alen je u predstavljaju izjavio kako ‘voli i poštuje lijepe žene koje drže do sebe, ulažu trud u ono što rade i uspješne su u tome.‘

‘Definitivno preferiram žene koje drže do sebe i osjećaju se ugodno u svome tijelu. Ako još i treniraju, to je jako veliki plus. Volim sportske tipove, a kod žena mi je najbitnije samopouzdanje. Nekako vjerujem da je samopouzdanje također usko povezano s brigom o sebi, što fizički, što psihički’, ispričao je markantni Zagrepčanin.

Alen nije uspio sakriti razočarenje (Foto: RTL)

Na vjenčanju se družio s mamom

A sudeći prema njegovoj reakciji nakon što je ugledao svoju buduću suprugu pred oltarom, medicinska sestra Ana ne spada u kategoriju njegovog tipa žena. Iako nije želio previše komentirati izbor produkcije, 29-godišnjak nije skrivao da je u šoku, a većinu vjenčanja proveo je družeći se s mamom koja je bila među gostima.

Zagrepčanin koji je zgrozio RTL-ove gledatelje već je otprije poznat: Evo odakle ga znate

No, čini se kako gledatelje ‘Braka na prvu’ njegov blizak odnos s mamom i nije previše impresionirao, dapače, mnogi mu upravo to zamjeraju. Tako društvene mreže od sinoć ‘gore’ od komentara na račun Alana, a najviše ga se proziva da je ‘mamin sin’.


Alen Vlahović (Foto: RTL)

‘Jer mama ipak zna najbolje’

‘Uvijek uglađen i fin… Stvarno pravi mamin sin… Jer mama ipak zna najbolje’, ‘točno mi se zgadio… očito se Ana nije mami sviđala. Žena je ok i neka bude sretan da ga bilo kakva hoće, a on bi starletu joj Bože’, ‘Ovome su dobro isprali mozak, čini mi se da ne zna šta su vrijednosti jedne osobe. Daj trgnite se ne odgajajte ovakve snobove. Treba odgajati muškarce da znaju poštivati žene i obrnuto. Dječače ljepota je prolazna, a kvalitete osobnosti ostaju. Vidim da nije jedini za njih su žene skulpture koje moraju izgledati savršeno. Kud nas ovaj svijet vodi žalosno’, pisali su gledatelji na društvenim mrežama.


Komentari