Pljušte reakcije na novu objavu Klare iz ‘Braka na prvu’: Ovakvu promjenu nitko nije očekivao

Klara i Lovre (Foto: RTL/Screenshot)

Klara Kokić jedna je od kandidatkinja sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’, a osim što pažnju javnosti privlači svojim promjenjivim odnosom sa suprugom iz showa, sad je za oko zapela i velika promjena na koju se odvažila.

Naime, Klara je poprilično aktivna na Instagramu gdje s pratiteljima rado dijeli dogodovštine iz privatno života pa je tako u svojoj posljednjoj objavi otkrila kako više nije plavuša.

Svoju prepoznatljivu plavu kosu Klara je obojila u crvenkastu nijansu te je dugu kosu skratila na dužinu do ramena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Klara Kokic (@kokicklara)


Promjena oduševila pratitelje

Njezina iznenadna promjena imidža oduševila je pratitelje koji su je u komentarima ispod objave zasuli komplimentima.

“Divna boja kose”, “Ajme goriš”, “Koja predivna boja kose”, pisali su joj pratitelji.

Inače, Klaru su eksperti u showu spojili s Lovrom, no, unatoč tome što je dvojac na početku priznao da su im se svidjeli odabiri stručnjaka, tijekom emisije je dolazilo do brojnih nesuglasica koje su poljuljale njihov odnos.

Lovre pred prepunim stolom bacio Klaru u očaj: ‘Bravo, spusti je malo na zemlju’

Nisu pronašli zajednički jezik

Tako je Klara nedavno u sociološkom eksperimentu priznala Petri i Dariju, koji su sudjelovali u trećoj sezoni ‘Braka na prvu’, da joj je Lovre zgodan dečko, no ne sviđa joj se njegovo ponašanje i razmišljanja.

”Mijenjanje raspoloženja, depresija, ima faze kada mu je sve crno u životu, jako negativno razmišljanje. To mi ne odgovara”, rekla je Klara.

”On je prvi lik u životu takvih osobnosti kojeg sam ja upoznala da je takav. Zato se divim sama sebi kako sam to izgurala”, dodala je.


Komentari