Plenković na špici uletio Nini Badrić: Njezin izraz lica rekao je sve

Nina Badrić. (Foto: Josip Moler/CROPIX)

U centru Zagreba koji je ovog sunčanog vikenda bio prepun ljudi koji su odlučili popiti kavu na špici, mogle su se vidjeti i brojne poznate osobe. Među njima je bila pjevačica Nina Badrić koja je u blizini zagrebačkog Cvjetnog trga uživala u kavi s prijateljicom.

Na terasi kafića poznatoj pjevačici prišao je premijer Andrej Plenković. Pjevačica i premijer su se pozdravili, rukovali i zajedno pozirali fotografima, uz osmijeh. Inače, Plenković se s ostatkom članova HDZ-a družio s građanima.

Po nasmiješenom izrazu lica Nine Barić vidjelo se da joj je godio susret s premijerom.

Dobro raspoložena Nina

Nina Badrić špicom se prošetala u društvu prijateljice. Za šetnju i kavicu u gradu odjenula je crnu dugačku haljinu s cvjetnim uzorkom. Dobro raspoložena spremno je pozirala fotografima.

Progovorila o razvodu

Nina Badrić svoj privatni i ljubavni život danas vješto skriva od javnosti, no mnogi se još sjećaju perioda kada je njen razvod od Bernarda Krasnića punio medijske stupce.


Pjevačica se za šest godina mlađeg Krasnića udala 2006., no tri godine kasnije objavili su da se razvode. Ipak, pomirili su se i brak uspjeli spasiti do 2012., kada su se i službeno rastavili.

“Sjećam se te naslovnice, sjećam se tih godina. Dakle kad sam se rastala ja mislim da su tih dana, tih mjeseci, dapače, da budem iskrena tih godinu dana telefoni zvonili non-stop. I tad sam zapravo prvi put u životu svom promijenila telefonski broj jer sam shvatila da neću moć izaći na kraj sa svim medijima koji su htjeli nekakvu izjavu, a mi smo izašli s jednim priopćenjem”, rekla je Nina u intervjuu za Gloriju.

Nina Badrić progovorila o teškim danima: ‘Trebale su mi godine da prijeđem preko toga’

 

Tko je još bio?

Među onima koji su ovog vikenda odlučili doći na zagrebačku špicu bila je i bivša premijerka Jadranka Kosor koja je prošetala u društvu sina Lovre Škopljanca. Inače, krajem veljače Kosor je operirala koljeno pa još uvijek koristi štake, a sin joj je pomogao s vrećicama.

Također, bivša premijerka ne voli pričati o svom privatnom životu, ali zna se da je jako bliska s jedincem i unukom. “Moj sin i unuk žive svoj život, ja svoj. Veselim se svakom susretu s njima. Jako su slični. Često dođu k meni na ručak, ja kuham, razgovaramo puno, lijepo nam je zajedno”, izjavila je Kosor nedavno.

Također, na špici su se pojavili Sandra Benčić, Marija Selak Raspudić, Mirela Holy, Vladimir Šeks, Davor Štern, Robert Prosinečki, Josip Radeljak Dikan i drugi, uz neke poznate domaće influencere.

Gomila poznatih na zagrebačkoj špici: Jadranka Kosor prošetala s najdražim muškarcem


Komentari