Pjevačka diva najavila ono od čega su strahovali njezini brojni obožavatelji: ‘Mrzim taj dio svog posla’

Adele (Foto: Instagram)

Jedna od najpopularnijih i najrazvikanijih pjevačica današnjice je svakako Adele, diva nevjerojatnih vokalnih sposobnosti čije pjesme obaraju sve rekorde slušanosti, a dobitnica je i brojnih prestižnih glazbenih nagrada.

Tako je diljem svijeta prodala više od 120 milijuna albuma, a jedna od njezinih ‘najtrofejnijih pjesama je svakako “Skyfall” iz 2013. godine koja je osvojila čak 16 Grammyja te Oscara.

Svoj je četvrti album, pod nazivom “30” objavila 2021. godine, a sve otada je redovito održavala koncerte. Tako će u kolovozu ove godine održati čak 10 koncerata u Münchenu, što je ujedno i najbliže mjesto gdje bi je Hrvati mogli čuti.

Adele (Foto: Instagram)

Uzima pauzu od glazbe

Međutim, sudeći prema njezinim zadnjim izjavama, pjevačica planira uzeti podužu stanku nakon što odradi glazbeni show ‘Weekends with Adele’ u Las Vegasu krajem ove godine pa bi se njezini obožavatelji mogli načekati prije nego pjevačica ponovno kroči na pozornicu.

Adele je objasnila i razloge svoje odluke. “Moj spremnik je trenutno dosta prazan. Nemam nikakvih planova u vezi nove glazbe. Nakon ovoga želim veliki predah i mislim da se barem neko vrijeme želim baviti drugim kreativnim stvarima. Znate, ja uopće ne pjevam kod kuće. Nije li to čudno?”, rekla je pjevačic za njemački ZDF.

I dok će njezini obožavatelji morati pričekati na njezin peti album, pjevačica je otkrila koji aspekt svog posla nikako ne voli. “Sviđa mi se to što mogu stalno stvarati glazbu, kad god želim, i da ljudi to prihvaćaju i vole. To mi je prilično nezamislivo. No što se tiče čitavog aspekta slave, to apsolutno mrzim. Mislim da to nikad ne postane normalno”, rekla je pjevačica kojoj jako nedostaje anonimni život.


Podsjetimo, u veljači su najavljena četiri koncerta u Münchenu što je obradovalo mnoge fanove u ovom dijelu Europe. Interes je bio toliki da su dodana još četiri koncerta, a nije dugo trebalo da se sruše stranice za prodaju karata pa je Adele najavila još dva koncerta.

Petar Grašo komentirao glasine da je u vezi, ali ne s Hanom: ‘To su bile najveće svađe’


Komentari