Pjevačicu zovu domaćom ‘kraljicom nekretnina’: Voli vile, a stanovima ne zna broja

Neda Ukraden (Foto: Admir Buljubasic / CROPIX)

Neda Ukraden, iako ima 73 godine, i dalje žari i pali glazbenom scenom u regiji. I dok mnogi pjevači i pjevačice se brzinom svjetlosti ‘vinu u zvijezde’, a još se brže strmoglave i ubrzo svi na njih zaborave, to nije slučaj s Nedom. Naime, ova pjevačica glazbenom scenom domonira već više od pet desetljeća tijekom kojih je izdala brojne hitove i napunila brojne koncertne dvorane.

S obzirom na poslovne uspjehe koje niže iz godine u godinu, Neda je također i jedna od imućnijih pjevačica s naših prostora. Tako Neda u svom vlasnišvu ima nekoliko luksuznih nekretnina koje joj pružaju visoku razinu udobnosti. Stan u kojem žive ona i njezina obitelj je toliko prostran da se članovi međusobno moraju nazivati preko mobitela.

Neda je rođena u Imotskom i tamo ima jednu vilu, a kuću posjeduje i u Boki Kotorskoj. Nadalje, ima tri stana u Beogradu, od čega se dva nalaze  na Banovom brdu, a treći se nalazi u elitnom naselju u centru Beograda. Osim toga, posljednja u nizu nekretnina koju si je priuštila pjevačica, jest stan u Zagrebu.

Neda Ukraden (Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX)

Kći otkrila zanimljive detalje

Njezina kći Jelena, svojevremeno je priznala da je stan u kojem žive toliko velik da se članovi ne moraju niti susretati, a komuniciraju i preko mobilnih telefona. “Sreća je da imamo veliki stan toliko da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke jedni drugima, tako da se mama uvijek može izolirati i odmoriti. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima”, rekla je tom prilikom Jelena Bilbija.

Kada se zbroje vrijednosti svih njezinih nekretnina, dobiva se nevjerojatna brojka od 4.500.000 eura.

Za vrijeme gostovanja u emisiji “Premijera vikend specijal”, Neda je otkrila da ljetuje u vili u Crnoj Gori. “U to vrijeme hodala sam s Jeleninim ocem, koji je odavde s majčine strane, znate, kad ste zaljubljeni, sve je lijepo. Boka je zanimljiva i ima puno toga lijepog, ovo mjesto je za mene bio Saint Tropez. Postala nam je ljetna oaza, rado dolazimo kao obitelj. Unuci posebno vole uživati”, rekla je Neda.


Tom je prigodom otkrila i da se obitelj barem jednom dnevno okuplja i provodi kvaliteno zajedničko vrijeme. “Mi smo zajednica koja živi svoj život, svi imamo svoj ritam i ne opterećujemo se. Uvijek poštujemo taj obiteljski ručak, koji je oko dva, iako ja volim jesti malo kasnije”, kazala je pjevačica.


Komentari