Pjevačica zabrinula fotografijom iz bolničkog kreveta: ‘Ovih dana se baš borim’

Domenica Žuvela (Foto: Instagram)

Domaća pjevačica, 31-godišnja Domenica Žuvela na društvenim mrežama s pratiteljima nerijetko dijeli dogodovštine iz svakodnevice, a sad je podijelila fotografiju koja je zabrinula brojne joj obožavatelje.

Naime, Domenica se na Instagramu oglasila iz bolničkog kreveta s fotografijom na kojoj prima infuziju u jednoj poliklinici.

“Ovih dana se baš borim sa svojim imunitetom“, poručila je pjevačica dajući ipak do znanja kako nije u pitanju nikakva ozbiljnija situacija.

Domenica Žuvela se javila iz bolničkog kreveta (Foto: Instagram)

Dečko joj je velika potpora

Inače, iako već nekoliko godina gradi glazbenu karijeru, kad je riječ o njezinom privatnom životu, Domenica je poprilično tajanstvena. Međutim, poznato je kako je godinama već u vezi sa samozatajnim odvjetnikom Ivanom Bačićem.

“Ma mi smo već jako dugo u vezi. Oboje smo s otoka. Nisam htjela da smo previše u medijima jer on nije javna osoba i to nam je bio neki početni dogovor kad smo krenuli da ne moramo dijeliti taj neki teret javnog života. Uspjela sam prvih pet godina, koliko sam već na estradi, ali pokušala bih i dalje biti što tiša o tome”, rekla je jednom prilikom te dodala:

“Puno toga ne bih se ni usudila da nije bilo njega, super mi je što je on tako ambiciozan i tu ambiciju možda prenosi i na mene. Generalno imamo dosta sličan pogled na život i nekako nas iste stvari zanimaju”.


Vanna o početku s kultnim E.T.-om: ‘Jesu li oni normalni, što misle tko su’

“Hana je prva kojoj se javim”

Osim Ivana, velika potpora u njezinom životu je i Hana Huljić Grašo, njezina najbolja prijateljica kojoj je Domenica ujedno bila i vjenčana kuma.

“Hana je stvarno prva kojoj se javim. Čim dođem, čim sletim u Split, ona je prva osoba u imeniku koju zovem, da je dođem vidjeti, pogotovo zato što ono nekako njezino dijete kao da je moje. I jednostavno želim sudjelovati u svemu, ona toliko brzo raste i toliko je zanimljiva”, komentirala je 31-godišnjakinja svojedobno svoj odnos s Hanom.


Komentari