Pjevačica kojoj su uzeli nagradu i dali je Grdoviću otkrila: ‘Nije mi odgovorio na poruku’

Mladen Grdović, Duška Brčić Šušak. (Foto: Tom Dubravec Josko Supic / CROPIX)

Na 27. Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku došlo je do nesvakidašnje nezgode, zbog koje je pjevač Mladen Grdović skoro ostao zakinut za pobjedničku titulu. Zbog pogrešnog zbrajanja glasova kao pobjednica publike je proglašena Sinjanka Duška Brčić-Šušak, dok je stvarni pobjednik bio Grdović.

Brčić-Šušak čak je uručena nagrada, nakon čega su shvatili da je došlo do pogreške. Na kraju je Grdović osvojio nagradu publike, dok je klapa Trogir zauzela drugo mjesto umjesto Antonija Perine, koji je prvotno bio najavljen kao drugi. Treće mjesto pripalo je klapi Kaše iz Dubrovnika, a ne klapi Trogir. Duška je ipak dobila nagradu za najbolju interpretaciju, dok je Antonio Perina nagrađen za kantautorstvo.

O zbunjujućoj situaciji sada se za medije oglasila i Duška, koja je nagradu bila primorana vratiti.

Mene je nazvala oko 12 sati popodne organizatorica Tommi Mischell i javila mi da se dogodilo nešto s QR kodovima, da su zamijenili ili krivo prebrojali glasove i ja sam odmah rekla ‘Naravno da vi istinu morate reći’, nije to uopće bilo upitno”, započela je za In Magazin.

‘Nismo se čuli’

“Ali evo ispalo je zapravo super. Meni je ispalo dobro. Mi se sad baš zezamo, ja i prijateljice, kako su novine pune mene, iskačem iz paštete, a moja ekipa govori ‘Strah me otvoriti frižider da tebe ne bi našli u frižideru!”, našalila se.


Imala je i poruku za Grdovića.

Nismo se čuli ja i gospodin Mladen. Ja sam njemu čestitala, evo sad ovim putem mu čestitam ponovno, ipak je on ikona naše dalmatinske pisme. Ja sam rekla u intervjuu, eto ako Bog da, ako se sve poklopi, ja i on ćemo imat duet dogodine, baš za Šibenik, zove se ‘Ko prvi, njegovo!’ Pa vidjet ćemo, nije ništa odgovorio, ali sigurna sam da je on to pročitao, a možda i odgovori, tko zna, rukavica je bačena”, otkrila je.

Podsjetimo, nakon što je, pak, utvrđeno da je Grdović ipak pobijedio, to jest osvojio najznačajniju nagradu, njegov bliski suradnik Ante Viljac otkrio je da se pjevač na to nasmijao i jednostavno rekao: ‘Pa normalno’.

Grdoviću priuštili veliku neugodnost na festivalu, on sve iznenadio reakcijom: ‘Pa normalno’


Komentari