Pjesmom za pokojnog djeda pomela žiri: ‘Ovo je bila čista emocija, zato valjda muzika postoji’

Nikolina u Zagrebu studira kroatologiju (Foto: RTL)

Studentica Nikolina Družić oduševila je žiri ‘Superstara’ u posljednjoj audicijskoj emisiji. Pjesmu ‘Ti me vodi preko voda’ posvetila je svom pokojnom djedu, a njezina emotivna izvedba bez daha je ostavila Severinu, Niku Turković, Tončija Huljića i Filipa Miletića.

Severina objavila poruku koju je dobila nakon Superstara: ‘Prasice jedna, uvijek si mi išla na živce’

Nikolina je rodom iz Dubrovnika, a u Zagrebu studira kroatologiju. Glazbom se počela baviti kao djevojčica, a osim što pjeva, svira i violončelo. Iz stana je u studentski dom Stjepan Radić odlučila poći kako bi si mogla priuštiti školu pjevanja.

Nikolina je izvedbu posvetila pokojnom djedu (Foto: RTL)

‘Bojim se svih u žiriju, ali veselim se što će mi reći Tonči Huljić, njegova glazba mi je zakon, odvede me u neke sfere’, rekla je prije nastupa. Skladbu koju u originalu izvodi Oliver Dragojević odabrala je, kaže, jer je podsjeća na pokojnog djeda s kojim je bila posebno vezana. ‘Preminuo je prije par godina… Mislim da on mene odozgo vodi kroz sve što prolazim sada’, rekla je Nikolina.

Pogledajte Nikolinin nastup!


@superstarcroatia Nikolina Družić posvetila je djedu pjesmu ‘Ti me vodi preko voda’ 🥰 #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound – SuperStar Croatia

Izvedba je oduševila žiri, a pohvale su se samo nizale. ‘Kad si zatvorila oči, sve si nas povela. Ovo je bila čista emocija, zato valjda muzika postoji’, rekao je Filip. ‘Dida je ponosan. Meni je ovo bilo fantastično, dinamika ti je odlična, sve savršeno’, dodala je Severina. ‘Ovo je vrlo teška pjesma… Dakle, ja sam za’, komentirao je Tonči, a Nikolina je prošla u idući krug natjecanja.

Podsjetimo, RTL je odlučio osvježiti nekoć popularnu emisiju ‘Hrvatska traži zvijezdu’ koja je iznjedrila imena poput Bojana Jambrošića, Kim Verson, Maje Bajamić… Pobjednik ili pobjednica će, među ostalim osvojiti i novčanu nagradu od 50 tisuća eura.

Djevojka poznatog glumca ispala iz Superstara: Nije joj pomogla ni suradnja s velikom zvijezdom


Komentari