Pitanje u ‘Dobro jutro, Hrvatska’ nije zbunilo voditelja: Nije se dao smesti, imao je spreman odgovor

Mirko Fodor i Maja Ciglenečki (Foto: HRT)

Ekipa HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ danas je ponovno nasmijala brojne gledatelje. Naime, povodom Međunarodnog praznika rada Mirko Fodor je na terenu istraživao kakav grah vole Zagrepčani.

I ove godine, diljem Hrvatske se organizira tradicionalno kuhanje graha, a Fodor se našao u Maksimiru gdje su mu građani pojašnjavali kakav grah vole.

Tako su neki rekli da vole bez zaprške, drugi su otkrili kakve začine vole, a kada ga je iz studija voditelj Davor Meštrović Meštar upitao kakav grah je najbolji grah, voditelj je imao spreman odgovor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dobro jutro, Hrvatska (@dobrojutrohrvatska)


“Mirko Kazančija”

“Najbolji grah je onaj koji se kuha u velikom kazanu, odnosno velikom loncu od lijevanog željeza”, pojasnio je Fodor, što je posebno nasmijalo Meštra koji je spretno nabacio šalu.

“Mirko Kazančija”, odvratio je Meštar Fodoru nasmijavši kolegicu u studiju, Maju Ciglenečki, ali i brojne gledatelje pred malim ekranima.

Inače, prije nekoliko dana, jedna od najdugovječnijih emisija u Hrvatskoj proslavila je 33. rođendan, a da su svoje gledatelje naviknuli da od njih uvijek mogu očekivati neočekivano, svjedoči i događaj od prije koji tjedan kad su Zlata i Fodor iznenadili kolegu reportera.

Još jedno poznato lice napustilo Dobro jutro, Hrvatska: ‘Ja ne želim prihvatiti da je kraj’

Zbunili kolegu u zagrebačkom studiju

Naime, emisiju su vodili Zlata i Mirko koji su u jednom trenutku odlučili iznenaditi kolegu reportera Krešu Volarevića koji se javljao iz zagrebačkog studija.

“Idemo do naše zagrebačke ekipe”, započeo je Mirko najavu na što se Zlata nadovezala: “A mogli smo zbilja i otići jer je tu, tu je iza ugla”.

“Pa možemo krenuti sada”, zaključio je potom voditelj, a onda se dogodila nesvakidašnja situacija. Voditeljski duo odlučio je napustiti studio te se, na opće iznenađenje kolege reportera, pridružio njemu u odjavnoj špici. “Evo vidite koliko smo daleko od našeg studija. Lijepo, dobro”, komentirao je tad vidno zbunjeni reporter dok se u pozadini čuo smijeh kolega koje su Zlata i Mirko iznenadili svojim dolaskom.

 


Komentari