Petar Grašo progovorio o Haninoj trudnoći: ‘Jedan dan joj je dobro, drugi grozno’

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Petar Grašo je nedavno potvrdio kako on, i njegova žena Hana Huljić, očekuju svoje drugo dijete. Iako par ne voli dijeliti stvari iz privatnog života, Grašo je nedavno otkrio što se događa iz zatvorenih vrata. Kako kaže, Hana se u trudnoći ponaša kao i svaka druga žena.

“Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je okej”, rekao je za InMagazin Petar Grašo.

“Sretan sam čovjek što sam okružen ljudima koje volim i ljudima koji me vole. I kad se obitelj zapravo širi, još uvijek se ne sužava nego se širi, onda možeš stvarno biti zahvalan gore nekome što to hendla kako treba”, kazao je Grašo.

@zagrebinfo Može li Baby Lasagna dovesti Eurosong u Hrvatsku? 🎤 #zagrebinfo #zagreb #babylasagna #eurosong #eurovision #rimtimtagidim #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok #anketa ♬ original sound – zagreb.info

Ponosni otac

Par već ima kći Albu koju će uskoro navršiti dvije godine, i kako ponosni otac otkriva, riječ je o živahnoj djevojčici koja već sad pokazuje sklonost glazbi.

“Alba je živahno dijete, vjerojatno kao i sva djeca koja imaju dvije godine. Radoznala, svojeglava, puno pjeva, galami, počinje sad polako i pričati. I sad se trudimo da se ne pretvorimo u dosadne roditelje koji kažu ‘vidi, rekla je ću-ću, baba’. Trudimo se zadržati tu ushićenost unutar sebe, ali kao svako dobro dijete, divlja je, slatka je i raste u ljubavi što je najvažnije”, priča sretni Grašo.


Podsjetimo, pjevač je 07. svibnja, povodom blagdana Svetog Duje, održao koncert na splitskoj rivi. Tad se okupilo nekoliko desetaka tisuća ljudi, a iz prvih redova ga je pratila i njegova draga, Hana Huljić.

Baby Lasagna: ‘Ne mogu prihvatiti 50.000 eura nagrade, neka Plenković u moje ime novac donira kojima je potrebnije’


Komentari