Petar Grašo napustio Hrvatsku i ostavio trudnu Hanu: Imao je dobar razlog za to

Hana Huljić i Petar Grašo (Foto: Josko Supic / CROPIX)

Petar Grašo i Hana Huljić odbrojavaju sitno do dolaska dječaka u njihovu obitelj, no njihovo slatko iščekivanje prinove ispunile su i neke profesionalne obveze.

Tako je Petar Grašo morao nakratko ostaviti trudnu suprugu i otputovati u Kotor, gdje je u hotelu Hyatt Regency na drugom izdanju Salona Vina Exclusive održao koncert.

Koncert je otvoren baladom “Je l’ ti reka’ ko”, što je izazvalo gromoglasan aplauz publike i poslužilo kao uvod u putovanje koje traje dva sata. Publika je uživala u hitovima poput “Tko nam brani”, “Ljubav jedne žene”, “Lakše mi je s njom”, a posebnu euforiju izazvali su prvi tonovi pjesama “Ako te pitaju” i “Utorak”. Atmosfera je dosegla vrhunac kada su svi zajedno s Grašom uglas pjevali dobro poznate stihove ovih bezvremenskih balada.

Nezaboravna večer

Cijeli ugođaj dodatno je upotpunjen velikim vatrometom na kraju koncerta, koji je bio savršen završetak ove nezaboravne večeri. Petar Grašo bio je vidno raspoložen tijekom cijelog koncerta, a i nakon njega nije skrivao svoje zadovoljstvo.

“Vidjeti tu količinu ljubavi i ta sretna lica u publici koja sa mnom pjevaju od početka do kraja koncerta, to je osjećaj koji sam želio, to je osjećaj koji sam priželjkivao i to je nešto što sam dobio. Uživao sam u prelijepom ambijentu ovog hotela”, izjavio je Grašo nakon koncerta.


Podsjetimo, Hana je trenutno u petom mjesecu trudnoće, a njoj i suprugu, glazbeniku Petru Graši, nakon dvogodišnje kćerkice Albe, u obitelj sinčić.

“Imamo ime, ali zadržat ćemo ga za sebe! Iako sve saznate o tom potom pa ćete i to”, poručila je Hana koja je dodala i kako njihova mezimica još uvijek nije svjesna da će postati starija sestra.

Hana ukrala pažnju u izlasku bez Graše: S jedne stvari nitko nije mogao skrenuti pogled


Komentari