Pero iz ‘Života na vagi’ otkrio tužnu priču iza pobjede u showu: ‘Umrla je na dan mog ispadanja’

Pero Jukić u Životu na vagi (Foto: RTL/Press)

Pero Jukić proglašen je najboljim nefinalistom u sinoćnjoj finalnoj emisiji ‘Života na vagi’ na RTL-u. On je u show ušao sa 180,5 kilograma, a sveukupno je izgubio nevjerojatnih 65,9 kilograma – što je i njegovom slučaju ukupno 36,5% tjelesne mase. No, kako je Pero otkrio, kada je ispao iz emisije dočekala ga je tragedija doma.

Pero je imao najbolji rezultat od nefinalista (Foto: Darko Tomas / CROPIX))

Na sprovodu je dao obećanje

‘Nadao sam se da ću pobijediti među nefinalistima jer na dan mog ispadanja iz ‘Života na vagi’ preminula je moja tetka, koja mi je bila uzor i koju sam spominjao u showu. Bila je jako ponosna što sam ušao u show, pa sam na sprovodu i karminama cijeloj obitelji obećao da ću pobijediti u njezinu čast’, otkrio je za 24sata te ispričao kako je na tu gestu reagirala njegova obitelj.

Pero kad je započeo svoju avanturu u ‘Životu na vagi’ (Foto: RTL/Press)

‘Osjećam se ponosno, cijela obitelj, moja majka je jako ponosna što sam tu pobjedu njoj posvetio. Kažem, imao sam motiv više, svi su od mene i prije očekivali, ali ovo je bio dodatni motiv koji me gurao naprijed. Moja se transformacija nije previše razlikovala od prije ulaska u show.

I prije sam trenirao šest puta tjedno, no mučile su me ozljede zbog kojih sam i nabio kilograme. Vani sam nastavio s treninzima, govorio sam u showu da imam u principu najbolje uvjete kada izađem jer mi prijatelj koji mi je trener ima boksački klub’, pojasnio je.

Neprepoznatljivi Mislav kući je otišao s 20 tisuća eura: Ovako je izgledao kad je ušao u show


Otkrio što će s nagradom

Kao pobjednik nefinalista, Pero je kući otišao bogatiji za 7500 eura, a za spomenuti medij otkrio je i na što će potrošiti novčanu nagradu.

Već sam u showu rekao da nisam došao zbog novca u emisiju pa ću dobar dio donirati u humanitarne svrhe, a ostatak potrošiti na operaciju koljena‘, poručio je.

Peri je obiteljska tragedija bila dodatni vjetar u leđa (Foto: Darko Tomas / CROPIX)


Komentari