Pernar ima novi problem: Ovog puta bi mogao izazvati bijes kod žena

Ivan Pernar u sabornici (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Bivši saborski zastupnik i aktivist Ivan Pernar posljednje je pojavljivanje pred širom javnošću imao kada je otputovao u Zambiju kako bi svjedočio u slučaju osmero Hrvata koji su ondje završili u pritvoru zbog posvajanja djece, a koji su u konačnici pušteni na slobodu i vratili se nazad u Hrvatsku.

Pernar je nakon toga kratko uživao u Dubaiju, a povratak u Hrvatsku vratio ga je i starim problemima. Pernar naime traži ženu, ali onu koja želi prati suđe.

(Video) Ludo se provodi: Pernar nakon debakla u Zambiji juri Dubaijem u crvenom Ferrariju: ‘Možemovci bi najradije da kopam po kontejnerima’

“Već neko vrijeme imam problem za naći ženu, svaki put kad upoznam neku simpatičnu ženu, ili je ljevičarka, ili ako nije ima tu priču da i muško treba prati suđe.

Ja kad vidim da žena smatra da muško treba prati suđe, smatram da jednostavno ne poštuje dovoljno muškarca. Uopće nije stvar u pranju suđa, nije to meni neki problem, ionako ga trenutno sam perem, nego jednostavno mislim da je to stvar poštovanja nekakvog.

Radije ću bit sam nego sa ženom koja ne želi prat suđe. Inače, odnos s bivšom iz Karlovca je bio odličan sve do trenutka kad nisam uzeo spužvu u ruke, imam osjećaj da je tada izgubila poštovanje i da je to bio početak našeg kraja. Da mogu vratit vrijeme u nazad, ne bi to sigurno napravio.


Pernar je postavio zahtjeve koje želi od žene (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Dakako, neki spominju u komentarima da bi perilica trebala prat suđe i to stoji, ali objašnjavam da je stvar principa to nekog. Mislim da ako žena stvarno voli nekog i da joj je stalo do nekog, da joj neće bit problem stavit suđe u perilicu”, objavio je Pernar na svom Facebook statusu i izazvao lavinu reakcija.

Nakon Ferrarija u Dubaiju: Pernar s poznatim novinarom na gozbi u Varaždinskim toplicama

“Ima da sljedećoj izraziš zakletvu: ‘voljet ću te sve dok nas spužva ne rastavi”, “Mani se ljenčuga i njenih pravila. Bolje biti dam nego s rospijom koja te ima samo za iskorištavanje. I nemoj prati suđe. Nek’ pere i nek’ ne fantazira”, nizali su se komentari podrške.

No, bilo je i onih koji su mu spočitali zbog ovakvog razmišljanja.

“Stvarno je vrijeme da narasteš. Imaš i previše godina da se ponašaš kao da si još u pubertetu”, zaključio je jedan pratitelj.

 


Komentari