Partnerica bivšeg Vatrenog se pohvalila obiteljskom idilom: Šuškalo se da je zbog nje ostavio prvu suprugu

Kaja Vidmar (Foto: Instagram)

Slovenka Kaja Vidmar, partnerica bivšeg Vatrenog Šime Vrsaljka, pohvalila se na Instagramu idiličnim obiteljskim fotografijama.

Naime, iako se u javnosti ne pojavljuju zajedno, rijetkim objavama na društvenim mrežama slovenska dizajnerica i poduzetnica ipak da uvid u njihovu svakodnevicu, a isto je učinila i svojom posljednjom objavom na spomenutoj društvenoj mreži.

Tako je Kaja s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj se može vidjeti umirovljeni nogometaš u šetnji s njihovih dvoje mališana, kćerkicom Viktorijom i sinčićem čije ime još nisu otkrili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)


Kriju ime sina

Inače, za vezu Slovenke, koja se svojedobno slikala za Playboy, i našeg proslavljenog nogometaša, saznalo se u veljači 2022. godine.

Kaja je tada bila u visokom stadiju trudnoće, a ubrzo je na svijest stigla malena Viktorija. Ujesen prošle godine obitelj je postala bogatija za dječaka, a do danas u javnosti nisu otkrili ime malenog.

Međutim, Kaja je svojedobno podijelila njegovu fotografiju i u opis stavila slovo M, pa se da pretpostaviti da je mališan dobio ime s tim početnim slovom.

Sinoć su svi gledali u nju: Mama joj je žarila i palila domaćom scenom, a ona je osvojila zagrebačku publiku

Privatni život drži dalje od javnosti

Podsjećamo, samozatajni bivši reprezentativac od prve supruge Matee se razveo u tajnosti, a ona je bila njegova srednjoškolska ljubav.

Vjenčali su se 2017. godine, nakon devet godina veze, te su početkom lipnja 2018. dobili sina. Kad se u medijima doznalo za njegovu vezu sa Slovenkom, mnogi su nagađali kako je Vrsaljko upravo zbog Kaje ostavio prvu suprugu.

Kad je pak riječ o njegovom odnosu s Kajom, već se neko vrijeme nagađa kako je dvojac vezu ozakonio brakom, međutim, par tu informaciju nikada nije potvrdio te svoj odnos kriju u strogoj tajnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)


Komentari