Ovo se nikad prije nije dogodilo u Supertalentu: ‘Kakve li sprdnje, ovo je žalosno’

Žiri Supertalenta (Foto: Nova TV)

Nastup Ene Nižić (9) iz Metkovića osvojio je žiri čim je došla na pozornicu, a posebno je ganula Maju koja nije mogla sakriti suze. Njezin nastup bio je žiriju toliko poseban da se dogodilo to da su po prvi put u povijesti showa pritisnuli zajednički zlatni gumb.

Maju Šuput svladale emocije, začuo se komentar: ‘Plače jer zna da je njezinoj karijeri došao kraj’

“Nije baš da ovo smijem, ali i produkcija nekad radi neke stvari koje ne smije, pa smo se mi sad dogovorili da ćemo zeznuti i produkciju i pravila, i po prvi put u životu, svi skupa dati da”, rekla je Maja, nakon čega je uslijedila prava euforija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Dodala je kako se ovo još nikad nije dogodilo te kako će vrlo vjerojatno svi zajedno dobiti ‘po guzici’.

‘Nemam riječi’

No, gledatelji očito ne dijele isto mišljenje koje ima i žiri. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, smatraju da je odluka pretjerana i da pjevanje nije bilo toliko posebno.

“Meni je ovo postalo smiješno. Kao prvo djecu oblače kao žene od 30+ godina. Kao drugo, djevojčica pjeva prosječno i nije toliko vrhunska. Kao treće, nemam riječi i nije pravedno prema natjecateljima koji su mnogo bolji od nje a nisu ni prošli da bi ovoj djevojčici dali zlatni gumb”, ogorčena je gledateljica.

Posvađao se žiri Supertalenta, reagirala i produkcija: ‘Što ona sebi dozvoljava’

“Malecka je preslatka, ali mislim da je ovo malo pretjerano jer pjeva prosječno. Toliko od mene”, “Kakve li sprdnje, ovo je žalosno”, “Ja sam prebacila program”, “Ovo nije za prolaz a kamoli za zlatni gumb. Daj se uozbiljite ljudi božji. Ukinite taj Supertalent”, nizali su se komentari.

‘Imala je sve za svoje godine’

Neki su istaknuli kako se djeca ne bi trebala natjecati zajedno s odraslima.

“Ni blizu za zlatni gumb. I meni je glupo što se djeca natječu sa odraslima. Trebao bi biti Supertalent za djecu. Najbezveznije potrošeni zlatni gumb. Curica je slatka ali nije ništa posebnije od većine slatkih curica”, glasio je jedan od brojnih komentara.

No, nekima nije bilo jasno kako pojedini za dijete mogu tako komentirati.

Korejac iz Zagreba rasturio u Supertalentu: Izveo impresivnu točku s nekoć popularnom igračkom

“Jel’ moguće da ovoliko negativnih komentara pišete za jednu djevojčicu od devet godina koja je realno imala sve za svoje godine i zlatni gumb je dobila upravo zbog toga, nigdje ne piše da će pobijedit niti da je to van svemira, ali za njezine godine ovo je bilo nešto posebno i zašto joj ne uljepšati taj trenutak do kraja?”, navela je jedna žena u svom komentaru.

“Pa od svih zlatnih gumbova ovo im je najpametniji”, “Ena za mene si pobjednik ovaj zlatni gumb je zaista zasluga i te kakva, bravo”, poručili su u komentarima 9-godišnjoj natjecateljici.

 


Komentari