Ovi horoskopski znakovi će se obogatiti u rujnu: Stiže im povišica, možda dobiju i na lutriji

Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

*Horoskop služi za zabavu i ne treba ga shvaćati ozbiljno

Kolovoz samo što nije završio, a ako ovaj mjesec nije bio onakav kakvim ste se nadali, ne očajavajte jer je možda baš rujan mjesec kad će vam se sreća osmjehnuti. Ili bolje rečeno –  kad će se vaš račun podebljati za lijepi novčani iznos.

Ako je vjerovati astrologiji, upravo to će se uskoro dogoditi ljudima rođenim u ova dva horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovi horoskopski znakovi imaju se čemu radovati: Rujan će za njih biti najsretniji mjesec

Vodenjak

Za vodenjake koji su u potrazi za poslom ili koji namjeravaju pokrenuti vlastiti biznis rujan je idealan mjesec za novi početak jer će im napokon krenuti u poslovnom životu. Također, vodenjaci koji su zaposleni mogli bi uskoro dobiti povišicu o kojoj su već dugo maštali.


Idealno je vrijeme i za sklapanje poslovnih suradnji, ali i odlazak u inozemstvo jer će vodenjacima u narednom periodu baš sve ići od ruke. Njihov trud i rad napokon će se isplatiti i nagraditi velikim novčanim iznosom.

Vodenjak, ilustracija (Foto: Pixabay)
@zagrebinfo Mislite li da je sve zapisano u zvijezdama? 💫 #zagrebinfo #horoskop #anketa #voxpopuli #streetinterview #horoscope #stars #astrologija #astrology #zagreb #tiktok #viraltiktok #fy #fyp ♬ original sound – zagreb.info

Djevica

Baš kao i vodenjacima, i djevicama će u rujnu karijera krenuti uzlaznom putanjom. Ovaj mjesec donijet će im mnogo profita, a možda čak dobiju i na lutriji.

Također, djevicama se savjetuje da u narednom periodu poduzmu odlučne korake i akcije koje su dugo odgađali jer će im se isplatiti.

Djevica, ilustracija (Foto. Pixabay)


Komentari