Ove horoskopske znakove čekaju nevolje na kraju ljeta: Mogli bi izgubiti posao i partnera

Tužan kraj ljeta (Foto: Pixabay)

*Horoskop služi za zabavu i ne treba ga shvaćati ozbiljno

Ljeto se bliži kraju i dok za neke horoskopske znakove astrologija u narednom periodu predviđa sreću i blagostanje, drugima se ‘crno piše.’

Ova tri horoskopska znaka trebala bi se pripremiti na najgore jer astrolozi za njih uskoro predviđaju dolazak nevolja. Neki od njih mogli bi čak ostati i bez posla i partnera. Jeste li među njima?

Ovi horoskopski znakovi će se obogatiti u rujnu: Stiže im povišica, možda dobiju i na lutriji

Lav

Lavovi bi uskoro mogli ostati bez određenih ljudi u svom životu. Zapostavit će odnose, što će ih na kraju koštati pravog prijateljstva ili ljubavi.


Na poslu bi moglo doći do nesuglasica s kolegama zbog čega će radna atmosfera postati nepodnošljiva.

Lav,, ilustracija (Foto: Pixabay)

Škorpion

Škorpioni će se zbog svoje intenzivne prirode suočiti s poteškoćama u ljubavnoj vezi. Njihovim partnerima neke stvari bi mogle dozlogrditi, što će moguće dovesti do prekida.

Također, neće biti bajno ni na poslu. Zbog određenih tenzija mogli bi dobiti i otkaz. Kako bi izbjegli ovaj crni scenarij, škorpioni moraju naučiti kako kontrolirati svoje emocije.

Škorpion, ilustracija (Foto: Pixabay)
@zagrebinfo Mislite li da je sve zapisano u zvijezdama? 💫 #zagrebinfo #horoskop #anketa #voxpopuli #streetinterview #horoscope #stars #astrologija #astrology #zagreb #tiktok #viraltiktok #fy #fyp ♬ original sound – zagreb.info

Blizanci

Za blizance dolazi velika promjena u karijeri, a ako se ne uspiju snaći i prilagoditi na vrijeme, ta će promjena za njih biti na gore.

Kad je ljubav u pitanju, moglo bi doći do nesporazuma i velikih svađa, što će dovesti do narušavanja odnosa. Ako se potpuno ne posvete vezi i ne pokažu želju da isprave stvari, mogli bi na kraju ostati sami.

Blizanci, ilustracija (Foto. Pixabay)


Komentari