Ovako izgleda show za kojim su Zagrepčani poludjeli: Aleksandra Prijović nastupila u Sarajevu

Aleksandra Prijović je u Sarajevu nastavila veliku regionalnu turneju 'Od istoka i zapada' (Foto: Antonio Balić/CROPIX)

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović u Sarajevu je nastavila veliku regionalnu turneju ‘Od istoka i zapada’ u sklopu koje će čak pet večeri nastupati i u Zagrebu. Na prvom od tri sarajevska koncerta, dvorana Zetra bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Izračunali smo koliko će Aleksandra Prijović zaraditi od koncerata u Areni: Cifra je milijunska

Euforija za 28-godišnjom zvijezdom, naime, ne vlada samo u Hrvatskoj. Ulaznice su i u Sarajevu ‘planule’ u rekordnom roku, a fanovi su se već u poslijepodnevnim satima počeli skupljati ispred dvorane.

Aleksandra je nastupila u izazovnoj haljini (Foto: Antonio Balić/CROPIX)

Na koncertu su je iznenadili poklonivši joj njezin portret. ‘Sarajevo, hvala vam!’, napisala je Aleksandra pored fotografije koju je snimila s velike pozornice u Zetri.

Dvosatni nastup je presjek njezine kratke, ali izuzetno uspješne karijere. Aleksandra se presvlačila nekoliko puta, a na pozornici je redala hitove, od emotivnih balada sve do plesnih pjesama na koje je publika, vidljivo je iz objavljenih video zapisa, reagirala u potpunoj euforiji.


Pjevačica je vidno uživala u odličnoj atmosferi (Foto: Antonio Balić/CROPIX)

Ulaznice za koncerte velike regionalne turneje su rasprodane, stalno se dodaju novi datumi, a najveća pomama za mladom zvijezdom vladala je – u Zagrebu. Nakon što je rasprodala ulaznice za četiri koncerta u Areni, Aleksandra je tijekom nedavnog boravka u Zagrebu najavila i peti. Nastupat će, dakle, 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca pred tisućama obožavatelja u Areni Zagreb.

Ovih je dana objavljeno i da će na dočeku Nove godine pjevati u beogradskom Sava centru.

U zagrebu će nastupati u prvom tjednu prosinca (Foto: Antonio Balić/CROPIX)

Aleksandra Prijović i na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu: U svemu ima prste Milanovićev savjetnik


Komentari