Ovako izgleda luksuzni raj zbog kojeg Charles tuži Ellu Dvornik: ‘Pljunem na Italiju s prozora’

Vila u Istri (Foto: Instagram)

Nakon vijesti o sudskoj parnici između Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović u središte pozornosti javnosti došla je priča influencericu Ellu Dvornik tuži njezin uskoro bivši muž Charles Pearce zbog kuće koju su prije nekoliko godina kupili u istarskim Balama.

Luksuz u Istri

Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada ju je Charles tužio zbog udjela u njoj.

Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, zbog čega nisu krili sreću i na društvenim su se mrežama često javljali iz kuće i otkrivali koliko im je tamo lijepo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Ella je na svojem profilu na Instagramu često objavljivala fotografije kuće, kako njezine unutrašnjosti, tako i prostrane okućnice pune zelenila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

‘Pljunem na Italiju s prozora’

U jednoj od objava na društvenim mrežama Ella je detaljno napisala zašto uživa u Istri.

“Pljunem na Italiju s prozora. Pjevaju mi ptice, cvrči, kristalno čisto nebo, vidim zvijezde, ima svakakvih kukaca, al čak mi ni oni ne smetaju. Djeca ne da uživaju, nego žive život kakav im nisam mogla ni zamisliti. Ovdje vlada čisti hedonizam, čisto uživanje u postojanju, u življenju.

Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak. Volim Zagreb, rodila sam se tamo, živjela sam u velikim gradovima Europe. Ali Istra… to je država za sebe. Ovo malo mjesto u kojem živim i obitavam je prešlo sva moja očekivanja. Svaka kava ima bolji okus ujutro… i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje.

Ella Dvornik progovorila o svom izvoru zarade: Nemaju svi hrabrosti za takav način privređivanja

3 minute do dućana, 3 minute do pošte, 2 minute do gradonačelnika, minuta i pol do 3 restorana, slastičarne i vrhunskog koktel-bara, 37 sekundi do vrtića pješke… plaža di god se okrenem! Nisam sjela u auto osim kad sam morala u Zagreb. Podcijenila sam život na ‘selu’, ali mi je iznimno drago da sam sad dio njega”, zaključila je.


Komentari