Ova ljepotica godinama ne razgovara s majkom, a teta joj je najpoznatija Hrvatica: Znate li tko je ona

Diplomirana ekonomistica ima slavnu tetu koja ju obožava (Foto: Danijel Soldo/CROPIX)

Mnogi se i danas sjećaju kada je svojedobno u medijima odjeknula vijest kako je jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Severina Vučković, zbog fizičkog sukoba s rođenom sestrom završila na policiji.

Kako su tada pisali domaći mediji, prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se s njom sukobila i to pred njihovom majkom Anom Vučković. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana začula velika buka.

Nakon fizičkog sukoba, Severinu je sestra prijavila policiji, međutim, u lipnju 2023. godine je ipak odbačena kaznena prijava protiv pjevačice. Skandal u kojem se Severina tada našla danima je bio jedna od glavnih tema u medijima, a mnoge je tada iznenadila činjenica da pjevačica nije u dobrim odnosa sa sestrom s obzirom na to da je s njezinom kćerkom izrazito povezana.

Severina u društvu nećakinje Mije Popović (Foto: Instagram/screenshot)

S majkom nije dobra

Naime, Mia Popović kći je Severinine sestre Marijane koja živi i radi u Beogradu kao novinarka, a iako sestre nisu u dobrim odnosima, pjevačica nikad nije skrivala kako svoju nećakinju voli kao vlastito dijete.

Dapače, Mia ni sama godinama već nema odnos s majkom, pa joj teta Severina dođe baš kao druga mama. O velikoj privrženosti najbolje govori i činjenica da je upravo Severina, prije više od 30 godina, izabrala ime za svoju nećakinju.

“Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi. Kad se rodila, dala sam joj ime. Mia, i ne znajući koliko će joj to ime pristajati. Jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti onom gore što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rođuš, okrugli trideseti, finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka”, napisala je prije nekoliko godina Severina na Instagramu.


Sin je najpoznatijeg para u Hrvata, ali ga nikad ne viđamo u javnosti: Znate li tko je on

Ponosna mama dječaka

I premda joj je teta jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima, Mia je poprilično samozatajna kad je riječ o njezinom privatnom životu. Društvene mreže drži zaključane za javnost, a informacije o njoj “cure na kapaljku” iz objava koje joj teta dijeli na svom Instagram profilu.

Tako je poznato da je diplomirana ekonomistica, ali i da se prije koju godinu ostvarila u najljepšoj životnoj ulozi postavši majka malenog dječaka Adriana kojeg je dobila u vezi s partnerom Ivanom.

Također, velika je zaljubljenica u putovanja pa se nerijetko može vidjeti u Severininom društvu na raznim krajevima svijeta.


Komentari