Ova dva horoskopska znaka imat će najviše sreće u listopadu

Foto: IMDB

*Horoskop služi za zabavu i ne treba ga shvaćati ozbiljno

Ovaj listopad 2024. pun je astroloških događaja koja će znatno utjecati na horoskopske znakove. Međutim, dva horoskopska znaka ovog će mjeseca imati najviše sreće. Jeste li, prema mišljenju astrologa, jedan od odabranih?

@zagrebinfo Koji horoskopski znak je najveći lažljivac? ♈ #zagrebinfo #zagreb #horoskop #streetinterview #horoscope #libra #aquarius #scorpio #lie #liars #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok ♬ original sound – zagreb.info

Vaga

Ovog listopada sezona vaga je živa. Blagoslove trebaju iskoristiti dok sunce prolazi kroz njihov znak. Njihov rođendan, bilo da je već prošao ili se bliži, će se pamtiti po najluđoj proslavi.

Osjećat će se samopouzdanije i sigurnije u svojim tijelima. Neke vage možda će napraviti drastične promjene koje će se na njih pozitivno odraziti. Lijepi trenuci čekaju ovaj romantični zvjezdani znak u listopadu.

Vaga. ilustracija (Foto: Pixabay)

Poznata ruska astrologinja tvrdi: Ove horoskopske znakove uskoro čeka buran period pun promjena


Škorpion

Ovog mjeseca škorpion će posebno uživati, a sredinom listopada čeka ga najveća sreća. Kolektivno pozdravljamo početak sezone škorpiona 22. listopada. Dok sunce prolazi kroz njihov znak, sve su oči uprte u njih. Drugi će im napokon priznati njihove vještine vođenja, samopouzdanje i upornost.

Intuicija ih neće iznevjeriti. Ići će im i na ljubavnom putu i u društvenom životu. Blagoslovi su ovog mjeseca obilni za škorpione jer planet odnosa posjećuje njihov znak. Ljubav, romantika i prijateljstva imat će dubinu za kojom ovaj horoskopski znak žudi. Listopad je za njih mjesec da transformiraju svoju društvenu sferu.

Škorpion, ilustracija (Foto: Pixabay)


Komentari