Otkriven kostim Baby Lasagne za Eurosong: Fanovima se ne sviđa jedan detalj

Baby Lasagna (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Baby Lasagna odradio je danas svoju prvu probu uoči polufinala, koje je na rasporedu 6. svibnja.

Iako je prva proba bila zatvorena za medije i javnost, HRT je objavio kostim u kojem se Baby Lasagna pojavio na pozornici, a u kojem će nastupiti na ovom velikom glazbenom natjecanju.

Naime, kostime za Baby Lasagnu i članove njegovog tima dizajnirala je Valentina Pliško, a kako se prema skicama čini, naš predstavnik pred milijunskom publikom zapjevat će u tradicionalnom kostimu koji podsjeća na narodnu nošnju, točnije u crvenom prsluku ispod koje će biti košulja s čipkom i velikim rukavima.

“Kostimi su spremni, Marko je spreman i jedva čekamo izaći na pozornicu”, rekao je HRT-ov šef delegacije Tomislav Štengl.

‘Naše i originalno’

Brojni fanovi natjecanja oduševljeni su kostimima.

Vidi se iz svemira da je ovo Hrvatska. Prepoznatljivo, moderno i savršeno za Eurosong pozornicu. Čestitke cijeloj ekipi”, “Ovo je predobro”, “Totalno naše”, “Originalno”, neki su od komentara.


Ipak, jedan se detalj nije svidio nekim komentatorima.

“Ok, nošnja, čipka, boje…Osobno ne volim te lance, ali..”, iskren je bio komentator.

Podsjetimo, druga proba za Hrvatsku na rasporedu je na Praznik rada, 1. svibnja, dok je generalna proba predviđena za dan prije prvog polufinala, 6. svibnja.


Komentari