OTKRIVAMO GDJE JE! Ella Dvornik nestala na tjedan dana i porukom zabrinula fanove (FOTO)

Facebook

Fanovi su počeli nagađati kako je otišla na operaciju nosa ili ugradnju silikona.

Mlada blogerica Ella Dvornik dobro je zabrinula svoje fanove. Naime, ostavila im je poruku prije nekoliko dana u kojoj je naglasila kako je tjedan dana neće biti jer ide na mjesto na kojem nema pristup internetu te kako su sve njezine objave koje će stizati na Facebook u narednim danima biti tempirane.

Fanovi su gotovo pali u trans jer im Ella nije smjela otkriti na kakvo se to divlje mjesto bez interneta uputila, a uskoro su počela i nagađanje gdje se to Ella nalazi.

Screenshot
Screenshot

Svašta se počelo pričati, neki misle kako je otišla na ugraditi silikone, neki misle kako je na medenom mjesecu s Charlesom, neki kažu kako je otišla na operaciju nosa, neki su pak počeli s pričom da je na odvikavanju od društvenih mreža, no, nitko nije bio u pravu.

Ella se, naime, nalazi u izolaciji zbog snimanja HRT-ova showa BezVeze što objašnjava njezino odsustvo na tjedan dana kao i nemogućnost pristupa internetu. Stoga obožavatelji, mirujte, vratit će se Ella!


Ella

Kći pokojnog kralja funka nikad u životu nije bila odvojena bez interneta punih šest dana. A što će sve raditi u kući i tko će joj najviše nedostajati otkrila je našoj ekipi!

Posted by BezVeze on Mittwoch, 9. März 2016

>>> ELLA ŠOKIRALA ZARUČNIKA: Kada je vidio što je prije radila, nije mu bilo drago (VIDEO)

>>> NIKAD EMOTIVNIJA DANIJELA DVORNIK: Ovako je reagirala na zaruke kćeri Elle

 


Komentari