Otkrili da Rimac ima novu curu, on se oglasio objavom na mreži: ‘Prava eksplozija’

Mate Rimac, Valentina Blažeković (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Poduzetnik i inovator, 36-godišnji Mate Rimac, po svemu sudeći, ponovno je zaljubljen i to u 29-godišnju Valentinu Blažeković, s kojom je, kako tvrde susjedi, proveo vikend.

Njegova personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 nije prošla nezamijećeno u dvorištu njezine obiteljske kuće, a po slavonskom gradiću navodno se već neko vrijeme šuka kako im je Rimac novi “zet”.

Ubrzo nakon što je informacija dospjela u medije, Rimac je na svom Instagramu podijelio Story u kojem je pokazao fotografiju svog rada iz škole na kojem piše: ‘Mate Rimac 4. F’.

“Prava eksplozija prošlosti”, napisao je nostalgični Rimac.

Instagram

Razvod od Katarine

Podsjetimo, u lipnju ove godine potvrđeno je da se Rimac razvodi od supruge Katarine Lovrić, s kojom je u vezi bio još od srednje škole. I premda Rimac, kao ni bivša mu supruga, ni tada nije želio komentirati svoj privatni život, u javnost su dospjele informacije kako je do razvoda došlo zbog različitih pogleda na život.

“Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu”, kazao je tada izvor blizak paru.


Čini se kako je Katarina nakon razvoda odlučila napustiti tvrtku bivšeg muža, u kojoj je radila gotovo osam godina. Na Katarininom LinkedIn profilu piše da je u travnju 2015. počela raditi u tvrtki bivšeg muža, no još uvijek nije ažurirala podatak o prestanku radnog odnosa.

Je li Rimac ovim potezom potvrdio vezu s atraktivnom Valentinom: Jedan detalj ga odaje


Komentari