Otkako je rodila Albu, Hanu Huljić jedna stvar posebno žalosti: ‘To mi je teška tema’

Vjekoslava, Hana i kćer Alba na Albinom krštenju (Foto: Joško Supić / CROPIX)

Iako svoj privatni život nikad nisu previše eksponirali u medijima, jedan od najpoznatijih domaćih parova, 33-godišnja Hana Huljić i 48-godišnji Petar Grašo, otkako su postali roditelji još više paze na svoju privatnost.

Tako su njihova zajednička pojavljivanja postala prava rijetkost, a o kćerkici Albi, koja će u srpnju ove godine proslaviti svoj drugi rođendan, govore tek u iznimnim situacijama.

Međutim, ono što ne skrivaju je činjenica koliko je Alba svojim dolaskom uljepšala njihove živote, a upravo se o svojoj najvećoj ljubavi sad raspričala i ponosna mama Hana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)


“Unijela je nešto posebno u naš život”

“Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život”, priznala je pjevačica za InMagazin.

Kako je otkrila u razgovoru, mnogo joj pomažu dvije bake, ali temelj njihove obitelji je, naglašava, ljubav između Petra i nje.

“To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh”, izjavila je Hana.

Vjenčana kuma Hane Huljić se raspričala o malenoj Albi pa otkrila zanimljiv detalj

Inače, u jednom od rijetkih intervjua, Hana je početkom godine progovorila o majčinstvu te otkrila kakav je Grašo kao tata, ali i na koga je Alba povukla karakterne crte.

“Vidim veliku količine pozitive i energije koju je naslijedila od Petra, mali je zafrkant na oboje, a istovremeno nježna. Ima i tog nekog dalmatinskog prkosa. Jedna smo velika i šarolika obitelj i svako malo vidim nekoga od nas u njoj”, pojasnila je tad za Gloriju dok je za supruga imala samo riječi hvale:

Sve mu prepuštam, on je mirniji, staloženiji i opušteniji od mene, sve mu ide od ruke. Samo njemu Alba odmah zaspe na prsima. Suprug je i otac kakvog želiš svima”.


Komentari