Otac joj je naš poznati sportaš, a ona se okrenula glazbi: Evo čija je kći Klara iz Superstara

Karla Skender (Foto: RTL)

Sinoć je na RTL-u s emitiranjem krenula dugoiščekivana druga sezona glazbenog showa “Superstar”, a među četveročlani žiri kojeg čine Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić stala je i 16-godišnja Karla Skender iz Osijeka.

Karla je na audiciju došla u pratnji mame Adrijane, a kako je istaknula, obitelj joj je velika podrška. Njezin otac, Marin Skender, naš je poznati umirovljeni nogometni vratar, a unatoč očevoj želji da se bavi sportom, ljubav prema glazbi je ipak prevagnula.

“Čitav život se bavim plesom, pjevanjem i glumom. Plešem od treće godine, ples mi je jako bitan, stalno plešem po kući”, otkrila je Karla koja se žiriju predstavila s pjesmom “Stay” od Rihanne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)


Oduševila žiri

I premda joj je tek 16 godina, Karla je zahtjevnu pjesmu izvela na visini zadataka, a svoje oduševljenje onim što su čuli nisu skrivali ni članovi žirija “Superstara”.

“Lijepo mico, sa šesnaest godina, jako lijepa boja, lijepo je to”, pohvalila ju je Severina, a složila se i Nika: “Ovo je dosta dobro”. Tonči je pak imao i neke primjedbe pa je Karli konstruktivno poručio: “Meni je to kočilo razvoj u pjesmi, strašno ravno”.

“To ti je Tonči rekao da se razviješ, ali svi komplimenti, bravo dijete”, zaključio je Filip. U konačnici, talentirana 16-godišnjakinja je od žirija dobila četiri “DA”, a nakon nastupa pohrlila je u zagrljaj mami koja je napeto pratila njezinu izvedbu.

Zbog jedne stvari napustio crkvu pa došao u Superstar: Novi početak našao u Zagrebu

Tonči dodijelio platinastu kartu

Inače, u prvoj audicijskoj epizodi dodijeljena je i prva platinasta karta. Naime, Tonči Huljić svoju je platinastu kartu dodijelio 19-godišnjem harmonikašu Leonu Grdu.

Leon je svoj nastup posvetio djevojci i djedu, a za isti je spremio ‘Žute dunje’ te autorsku pjesmu. Filip je udijelio Leonu i prigodni džeparac, a onda je Leon zasvirao ‘Vatru u kaminu’, svoju autorsku pjesmu.

I Severina je nagradila Leonov trud, no onda je Tonči donio odluku koja je za Leona promijenila slijed natjecanja udijelivši mu platinastu kartu. “Sad ćeš ti vidjet’ što je kićenje”, poručio je potom Huljić kratko Filipu.


Komentari