Osvanula nova fotografija Miše Kovača: Dugo ga nismo vidjeli, evo kako danas izgleda

Mišo Kovač (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Obožavatelje legendarnog Miše Kovača danas je ugodno iznenadila Maja Šuput. Naime, pjevačica je putem Instagrama objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu 82-godišnjeg glazbenika.

Kako je otkrila, Maja se s Mišom družila na zabavi u jednom hotelu u Isti, na kojoj je on, na opće oduševljenje okupljenih, i zapjevao.

“Postoje večeri koje pamtiš dok si živ. Naši razgovori nakon nastupa u backstageu su mi nahranili dušu”, napisala je maja uz fotografiju s Mišom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Rijetko pojavljivanje u javnosti

Njezina objava izazvala je pravu lavinu pozitivnih reakcija među pratiteljima koji Mišu Kovača već dugo nisu vidjeli u javnosti. “Koja legenda”, “Bravo Mišo”, “Jedan jedini”, pisali su obožavatelji.

Također, 44-godišnjakinja je u pričama na Instagramu objavila i nekoliko snimki na kojima Mišo pjeva svoje hitove “Poljubi zemlju” i “Dalmacija u mom oku”.

Inače, Mišo je zadnji koncert održao u lipnju 2022. godine na Starom placu u Splitu, nakon čega je trebao nastupiti i na dočeku 2023. godine u Vukovaru, ali je koncert morao otkazati zbog zdravstvenih problema.

Osvanula Mišina fotografija iz bolničkog kreveta, obožavatelji potreseni: ‘Bog mu dao zdravlja’

Krajem godine završio u bolnici

U prosincu prošle godine legendarni glazbenik je završio u splitskoj bolnici, kako je tad otkrila njegova kćer Ivana, preventivno. Nakon nekoliko dana provedenih u istoj, pjevač je pušten kući, a tad se za domaće medije oglasila i njegova supruga Lidija.

“Zahvaljujući liječnicima, svom medicinskom osoblju i svim djelatnicima bolnice koji u nemogućim uvjetima daju sve od sebe za dobrobit svakog pacijenta, Mišo nastavlja svoj oporavak kod kuće”, poručila je tad Mišina supruga.


Komentari