Opet se javila glumica koju su krivili za razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin: ‘Ljubav se naprosto dogodi’

Ana Uršula Najev

Ana Uršula Najev, glumica koju su povezivali s Momčilom Otaševićem u trenucima njegove rastave od glumice Jelene Perčin progovorila je o ljubavi u svom najnovijem medijskom istupu. Progovorila je o svom ljubavnom statusu i o tome kakav muškarac je može osvojiti.

Kada nije zauzeta poslom, Uršula koristi svaku priliku da posjeti svoju obitelj u Brazilu. U Brazilu žive njezina majka, očuh i šestogodišnja sestra koju Ana obožava.

‘USUĐUJE ME SE NAZVATI RAZARAČICOM OBITELJI’ Oglasila se i lijepa splitska glumica prozvana za razvod Jelene i Momčila

“Nakon 10 godina takvog života, navikneš se. Ja sam bila u Brazilu u prvom mjesecu, a inače oni dođu ovdje svako ljeto, ali ovo je prvo ljeto kada nisu došli jer mi je mala sestra krenula u školu gore. Moram reći da mi je obitelj najvažnija stvar u životu”, kazala je glumica za Story i prokomentirala svoj odnos s 20 godina mlađom sestrom.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

‘Mogu reći da sam jako sretna’

Talentirana Uršula glumi i pjeva te samim time ima pretrpan raspored, no pitanje je ima li vremena za ljubav.

(VIDEO) MOMČILO OTAŠEVIĆ PLAKAO NA TV-u: Nije mogao suzdržati suze dok je izgovarao ove riječi

“Ljubavni status ne govorim u javnosti, ali mogu reći da sam jako sretna i ispunjena. Muškarac me može osvojiti jednom stvari: poštovanjem. Nemam pravila i nemam tip muškarca, ljubav se naprosto dogodi.

Ali ono što mogu reći jest to da je najbitnija stvar uzajamno poštovanje i uzajamna potreba za obostranom srećom i osmijehom”, istaknula je Ana Uršula.

Foto: Ante Čizmić/CROPIX

Inače, ova je glumica iz Splita, a njezino stambeno pitanje u Zagrebu riješeno je u obliku podstanarstva. Baš zato, itekako osjeti inflaciju koja je mnoge naše sugrađane dovela u težak financijski položaj.

“Ja sam tu u podstanarstvu i naravno da osjetim inflaciju. Sva sreća moram reći da imam dobrog i tolerantnog gazdu, ali ti kad zbrojiš svaki mjesec i podstanarstvo i režije i hranu i gorivo i sve živo, jako je osjetno.

 


Komentari